Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
Gyurcsány két hónappal a választások előtt még mindig a határon túliak ellen uszít

Gyurcsány két hónappal a választások előtt még mindig a határon túliak ellen uszít

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A böszme...

A Demokratikus Koalíció elnöke pécsi fórumán többek között megismételte: megvonná a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkező határon túliaktól.

Az ellenzéki politikus a fórumon a "demokratikus oldal" támogatására szólította fel a baloldali érzelmű szavazókat, majd kifejtette: a különbségek, amelyek a baloldali ellenzéki pártok között vannak, "nem különösebben számítanak" a választásig. A politikus egyúttal bejelentette, hogy a DK a független országgyűlési képviselőjelöltként induló Mellár Tamás közgazdászt támogatja Pécsen.

Gyurcsány Ferenc a kizárólag általa jobboldaliként jellemzett képviselőjelöltről azt mondta: független jelöltként pokoli nehéz dolga lesz, és ha véletlenül nem nyer, akkor el fognak veszni a szavazatai.

Az ellenzéki politikus a fórumon emellett arról beszélt, hogy meg kell roppantani a jobboldali, konzervatív médiát. Egyúttal megismételte, hogy

megvonnák a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkező határon túliaktól."

Gyurcsány Ferenc végül kitért arra is, hogy pártja közelgő kongresszusán jelenti be a demokraták kormányzásának legelső napi programját.   

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Mozi világ (440) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Kultúra (7) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Gazdaság (705) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Autómánia (61) Mondom a magamét (7546) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Tereb (146) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Jobbegyenes (2788) Életmód (1) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>