Ma 2021 szeptember 17. Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Soros-ügyben figyelmeztették a külügyminisztériumot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme Soros gyalogsága.

]]>THE DAILY SIGNALS]]>

Republikánus szenátorok közölték, más eszközök is rendelkezésükre állnak, hogy kivizsgálják az amerikai adófizetők pénzének elköltését – amely pénzeket arra használtak, hogy finanszírozzák George Soros „liberális milliárdos” külföldi hálózatait –, amennyiben a Trump-kormány külügyminisztériuma nem ad választ kérdéseikre.

Március 14-én hat republikánus szenátor írt Rex Tillerson amerikai külügyminiszternek, hogy a külügyminisztérium indítson vizsgálatot, miként használtak a Soros-finanszírozású Nyílt Társadalom Alapítványok szövetségi pénzeket elsősorban Macedóniában és Albániában progresszív ügyek támogatására és arra, hogy ezen országokban aláássák a konzervatív és mérsékelt politikai vezetőket.

A külügyminisztérium törvényi ügyekkel foglalkozó osztálya nem azzal válaszolt, hogy foglalkozott volna a vizsgálat ügyével, hanem azzal, hogy az USAID-et (az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége) védte.

Mike Lee (Utah), James Inhofe (Oklahoma), Ted Cruz (Texas), Bill Cassidy (Louisiana), Thom Tillis (Észak-Karolina) és David Perdue (Georgia) nyújtotta be az eredeti kérdést Tillersonnak. Ebben arról is szó volt, hogy az USA-nak felül kell vizsgálnia, miként használják az adófizetők dollárjait azért, hogy leállítsák az olyan tevékenységeket, amelyek politikai nyugtalanságot okoznak, nem tisztelik a nemzeti szuverenitást és a civil társadalmat, valamint aláássák az Egyesült Államok kísérletét pozitív nemzetközi kapcsolatok kiépítésére. 

Lee szenátort nem elégítette ki a kapott levél és szerinte az ügyet Tillersonnak át kell tekintenie –jelentette ki Lee szóvivője a Daily Signalsnak.

A Judicial Watch nevű civil szervezet bírósági eljárást kezdeményezett, hogy az információ szabadságát szabályozó törvényre hivatkozva megkapják a dokumentumokat.

A Judicial Watch bejelentette, arról értesült, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok több tucat civil szervezetet hoztak létre és pénzeltek Macedóniában azért, hogy megdöntsék az ottani konzervatív kormányt. A szervezet által megkérdezett macedón politikusok e szervezeteket „Soros gyalogságának” nevezték.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1458) Gazdaság (662) Irodalmi kávéház (505) Politika (1578) Történelem (14) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5574) Sport (729) Jobbegyenes (2113) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Egészség (50) Autómánia (61) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Belföld (6) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>