Ma 2020 augusztus 15. Mária napja van. Holnap Ábrahám napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Magyarország most Soros célkeresztjében

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hoppá!

]]>TOM LUONGO]]>

E címmel olvasható az amerikai oldalon az a cikk, amely Orbán és Soros viszonyát taglalja. Ennek második mondata így hangzik: „Orbán, akár Vlagyimir Putyin orosz elnök, felvette a kesztyűt, hogy megvédje a kelet-európai értékeket Soros ellen, ahogyan Putyin tette az orosz érdekek védelmében”.

„És éppen ez az, ami miatt a nyugati média mindkettőt neo-hitlerista diktátorként feketíti be”, olvasható a harmadik mondatban. A cikkíró hozzáteszi, természetesen ez nonszensz, de ez az a pálya, amelyen a játékosoknak játszaniuk kell.

Tom Luongo, a cikk szerzője ezután ismerteti a Magyarországon Soros ügyében folyó, választások előtti felvilágosító kampányt és azt, hogy Soros visszalőtt, de úgy, írja Luongo, hogy az a magyar miniszterelnöknek tett jót.

Majd rögtön ezután említi: az amerikai külügyminisztérium 700 ezer dollárt költ az Orbán-kormány elleni médiaharcra.

De ez nem igazán érdekes. Sokkal inkább az, írja Luongo, hogy David Kolstelancik budapesti amerikai ügyvivő nyíltan a magyar kormányfő ellen harcol akkor, amikor ez pontosan az ellenkezője annak, mint amilyen nyilatkozatokat tett egymásról Trump elnök és Orbán Viktor.

„Nem titok, hogy a budapesti amerikai nagykövetség tele van az Obama-kormány idején felvett maradékokkal, akik továbbra is ott dolgoznak, mert a kongresszus se Trump, se Tillerson külügyminiszter térségbeli kinevezettjeit nem hagyja jóvá”.

Folytatás:

]]>http://demokrata.hu/hir/kulfold/magyarorszag-most-soros-celkeresztjeben]]>

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Kultúra (6) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (243) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Történelem (14) Egészség (50) Politika (1571) Mondom a magamét (4724) Jobbegyenes (1819) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (489) Autómánia (61) Belföld (5) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Életmód (1) Gazdaság (652) Tv fotel (65) Nagyvilág (1451) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>