Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
9e10c22529e33628c64544075421608f.jpg

Lovas István: Zöldek - Ezer Cohn Bendit

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy most napvilágot látott német jelentés feltárja, hogy a Berlini Zöldek tagjai által elkövetett gyermekrontó tevékenységeknek ezer áldozata is lehetett. Erről a nagy német hetilap, a Focus online kiadása számolt be, május 20-án.

Friss német jelentés a környezetvédők gyermekrontó múltjáról

(Ez a posztolás azért nem került az „Elhallgatott hírek” sorozatba, mert – bocsánat – nem volt türelmem az annál szokásos módon legalább még egy napot várni arra, hogy megvárjam, vajon felfedezik-e a hírt a hazai sajtóban.)

Egy most napvilágot látott német jelentés feltárja, hogy a Berlini Zöldek tagjai által elkövetett gyermekrontó tevékenységeknek ezer áldozata is lehetett. Erről a nagy német hetilap, a Focus online kiadása számolt be tegnap, május 20-án.

A jelentés a párt „totális csődjéről” beszél: a zöldek pedofiljai közül nem egy büntetett előéletű is volt. A nyolcvanas és kilencvenes években elkövetett pedofil cselekmények elősegítésére és álcázására még egy „Fiatalok és Idősek” néven működő politikai fórumot is létrehoztak, mondta Thomas Birk, a berlini alsóház tagja, a jelentés egyik szerzője.

Mindez azért is figyelemre méltó, mert a német környezetvédők vezetése eddig mindezt tagadta.

A Heinrich Böll Alapítvány március végi rendezvényén ismételten megerősítették, hogy a zöldek „nem a tettesek akcióterülete”.
A német Zöld Párt már 2014 novemberében bocsánatot kért a párt történetének sötét, pedofil fejezetéért, de csak a párt által még a nyolcvanas években megfogalmazott, a pedofíliához pozitívan hozzáálló határozatok miatt.

(Mint közismert, Daniel Cohn-Bendit az Európai Parlamentben zöld frakciójának társelnöke volt, és dagadó nyaki ütőérrel igen gyakran intézett szenvedélyes kirohanásokat Magyarország ellen. A tavalyi EP választásokon már nem indult. Közölte, Brazíliába távozik.)

A hivatkozott cikk itt található:

]]>http://www.focus.de/…/schreckliches-versagen-bis-zu-1000-op…]]>

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók!
 Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (313) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Jobbegyenes (2805) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7612) Történelem (18) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Gazdaság (710) Titkok és talányok (12) Sport (729) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozaik (83) Nézőpont (1) Autómánia (61) Tereb (146) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>