Ma 2024 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Peter Sweden az egyetlen svéd újságíró, aki a migrációról és Svédországról tényszerűen mer írni

Peter Sweden az egyetlen svéd újságíró, aki a migrációról és Svédországról tényszerűen mer írni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Olaszországban a rendőrség arra kényszerítette, hogy törölje felvételeit. Ellenkező esetben börtönbe vitellel fenyegették meg.

Július 27-én Peter Imanuelsen, az Egyesült Királyságban élő svéd újságíró, aki cikkeit Peter Sweden névvel jegyzi, leírta, mi történt vele, amikor két szicíliai kikötőben videón akarta rögzíteni azt, hogy miként érkeznek tömegesen Szicíliába a migránsok. Azt, amit sem a svéd, sem a német tévében nem mutatnak, mint írta. Felvételén látható volt, amint az Aquarius és a Phoenix „civil szervezetek” hajóin csaknem ezer migráns fut be.

A rendőrség arra kényszerítette, hogy törölje felvételeit. Ellenkező esetben börtönbe vitellel fenyegették meg.

Videója végén ezt kérdezte: „Mit rejtegetnek az európai kormányok?… Nyilvánvalóan sok mindent” – felelte meg saját kérdését.

Most a független jobboldali svéd Fria Tider ]]>hírportálon írta meg]]> részletesen szicíliai „élményeit”

„Itt cserélik ki Európa népét – meghunyászkodva”

címmel. Azzal kezdte, hogy elmondja, mi motiválta a szicíliai utazásra. Az, hogy olyanokat hallott és olvasott, miszerint szegény menekültek érkeznek Európába a háború elől, valamint hogy nők és gyermekek.

A helyszínen egészen mást látott. Hatalmas méretű, szervezett műveleteket.

Az úgynevezett nem kormányzati szervezetek, az NGO-k, mint az Oxfam, a Save the Children (Mentsük a Gyerekeket), az MSF és mások, különféle európai kormányokkal karöltve dolgoznak azon, hogy egy új népességet hozzanak Európába.

„És ami a legriasztóbb, mindez csendben történik.”

A nemzetközi jog szerint, írja, a tengeren felvett embereket a legközelebbi biztonságos kikötőben kell kitenni. Vajon hány ország van Líbiához közelebb, mint Olaszország? (Például Tunézia, tegyük hozzá.) De nem: őket általában Szicíliába viszik és onnan segítik őket észak felé.

„Egyszerűen taxi szolgálatról van szó”.

Sweden Cataniában megkérdezett egy eritreai migráns, hogy miért akar Svédországba vagy Angliába menni.

Mohari azt felelte neki: „A pénz”.

Svédország is segíti Mohariékat. Cataniában az újságíró találkozott a Triton, a svéd parti őrség egy hajójának legénységével, amely az EU kérésére tevékenykedik a Földközi-tengeren. Nem nyilvánosan, de tényszerűen együttműködve NGO-hajókkal, amelyek Líbia partjai mellett szednek fel migránsokat és szállítják őket Európába. Ahelyett, hogy a svéd partokat őrizné, jegyzi meg.

Sweden elment a dél-szicíliai Pozzallo kikötőjébe. Tanúja volt, ahogyan az Orvosok Határok Nélkül nevű NGO által működtetett Aquarius hajó kora reggel befutott, rajta a líbiai partoknál kifogott 420 migránssal. Már várta őket egyebek között a Vöröskereszt, a rendőrség, az olasz belügyminisztérium is.

A hajón szinte kivétel nélkül fiatal afrikai férfi volt. Egyetlen gyerek és nő sem volt látható.

Ekkor csapott le rá az olasz rendőrség és tessékelte ki őt a kikötőből.

Ennél szigorúbb bánásmódban volt része, amikor Augusto kikötőjében filmezte a Phoenix hajó befutását, fedélzetén 300 migránssal. Ők sem a háború elől menekülő szíriaiak voltak, ha nem kizárólag fiatal afrikai férfiak.

A rendőrség közölte vele, hogy felvételeit törölnie kell, mert ha nem, letartóztatják. „Hol van a sajtószabadság?”

– tette fel a kérdést.

Ezután elment az egyik migránstáborba, Cara Mineo-ba.

A komplexumon vadonatúj épületek, focipálya, kosárlabda pályák. A migránsok mobil telefont és cigarettát is kapnak. Ingyen orvosi ellátását, ingyen jogi segítséget és egyebeket.

Az azt őrző katonaság mondta az újságírónak, hol nem fotózhat.

A cikk záró része levonja a következtetéseket a több milliárd euróba kerülő, szervezett emberimportról és azt írja, ha az alternatív média erről tudósítani akar, azt az állam üldözi.

Az újságíró világszerte figyelemmel kísért, angol nyelvű blogján ]]>Svédország utópia? címmel]]> írt publicisztikát ugyancsak tényekről. Bemutatja, miként hazudnak a svéd politikusok és a média a svédországi állapotokról, még a statisztikai adatokat is letagadva, illetve azok ellenkezőjét állítva.

Az ország az emberekre kivetett hatalmas adó ellenére rogyadozik a tömeges migráció miatt, ugyanis a migránsokat közpénzen kell eltartani.

100 000 lakosra nézve Svédországban van a legkevesebb kórházi ágy. Az idősek egészségügyi kezelésére lassan alig jut pénz.

A svéd rendőrség megadta magát. A bűnözés hatalmas mértékben nő és a rendfenntartó erők súlyos emberhiányban szenvednek. Az országban havonta mintegy kétszáz autót gyújtanak fel, nem szólva a többi, erőszakos bűncselekmények számának roppant gyors emelkedéséről.

Svédországban nem létezik a szólásszabadság. Egy autoriter, szocialista államról van szó.

Aki az igazat írja, „gyűlöletbeszédért” börtönbe mehet. Egy embert csak azért ültettek le négy hónapra, mert weboldalán valaki „sértő kifejezést” használt. Nem ő. Más.

 

Az embereket bíztatják, jelentsék fel szomszédjaikat, ha valami olyat tesznek, amit az állam nem jó szemmel néz.

Amiből hazai balliberális médiásaink számára levonandó tanulság a mai napra is: „a magyar feljelentős nép, mint tudjuk a náci idők óta”.

Lovas István -]]> www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-08-13 19:11
Milyen érdekes! A hetedik pecsét országa, oly nagy keresztényből milyen vakhívő ateista bigott liberális birodalommá vált. Akkor is vad indulattal támadták s égették meg eretneknek nevezve azokat, akik ilyen-vagy olyan okból, zsákmányukká váltak. Valójában egy angol-szász alaptulajdonságról van szó, a kegyetlen, az öncélú kegyetlenség s szadizmus, ferde perveziói társadalmi álszentség mögé, s a törvények mögé bújnak. Ugyanaz a nóta! Önkéntelen vallomása a most divatos sorozatok trónok harcainak, a rabszolgakereskedelmet nagyon régóta tudatosan alkalmazó viking kegyetlenség, s valami teljesen beteg, dán szemlélet. S ugyanazok szervezték annak idején keresztes háborúnak hazudva a Szentföldre menetelő vad ronda hordákat, akik ma a migráns partraszállókat logikisztikálják ide, Európába, s a lovag hazájába, a svédekhez… Könyves Kálmán tudta kik ezek, s mit kell tenni ellenük. Megvédte nemzetét, katonái végig kisérték a valójában rablóbandákat, a koszos s önmagukra igénytelen nyugati, európainak mondott hordákat az ország területén. Vendéglátás ürügyével. Majd sietve jó törvényeket is hozott, hogyan akadályozza meg, a magyarok szegény részének rabszolgaként való eladását. Megvédte övéit. A lovag kétségek között, látva mit csináltak ugyanezek, csak éppen pont ellenkező előjelű ürügyekkel, mindenkivel, aki vétlen s áldozat lehetett, kérdezi a máglyára kerülőt, látja Istent? Ugyanezt kérdezi a haláltól is, s milyen fura az Élet, a valódi veszély akkor is, éppen hazájában várja a visszatérőt. A svédek megint fertöző betegek, döghalál ez is, Hamvas jól fogalmazott, a lelkük rohadt a liberálisoknak. „az embereket biztatták, jelentsék fel szomszédaikat”, csak ismétli magát a történelem! S már akkor is sorospápák s savonarolák épültek be a kereszténységbe, mindig ugyanazok! De kilóg a lóláb! a mindenkori trendi slogenek, csak indoknak s ürügynek kellenek, ahhoz, hogy bántani tudják a másik embert, kinek más a véleménye, vagy csak nem tetszik a pofája, vagy kellene a háza, nője, autója,stb.. A facebook pont az a sötét középkor, melyet annyit szeret szapulni s nácizni a libsi oldal…Lovas nagyon jó. Kár, hogy rajtam kívül egyetlen egy lélek sem olvasta, vagy nem jelenhetett meg a többiek számára.. Miért is?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7612) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2805) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Heti lámpás (313) Sport (729) Történelem (18) Mozaik (83) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (710) Életmód (1) Politika (1582) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>