Ma 2021 július 31. Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
lovas.jpeg

Lovas István: Elhallgatott hírek 42.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

Egy belga határmenti település követelésére a szomszédos francia település 2,4 méter magas falat emel a cigányok ellen.

Május 16-án jelentette a Sudpress, majd több francia forrás (az egyik linket csatolva lásd lentebb), hogy Muscron belga határmenti település követelte Wattrelos-t, a határ francia oldalán lévő települést, hogy emeljen egy 2,4 méter magas falat az ottani cigánytelep miatt, vagyis hogy a romák ne kórincáljanak át a belga kisvárosba. Jelenleg 24 karavánnyi cigánycsalád él a francia oldalon lévő táborban. A francia település engedelmeskedni fog.

Minden idegszálunkat pattanásig feszítve figyeljük, hogy az ilyen súlyú hír töredékében is az esetünkben a 7-ik cikkellyel (szavazatmegvonás), azaz a „nukleáris opcióval” fenyegetőző Európai Unió mikor fog tiltakozni.
Mikor tépi aggodalmában emiatt varkocsát az Európai Parlamentben Sophie in’t Veld, a liberális frakció miattunk állandóan sikoltozó tagja, vagy frakciójának vezére, Guy Verhofstadt, volt belga miniszterelnök, Konrád György odaadó barátja.

(Ezúttal is merő véletlen, hogy az MTI nem vette észre a hírt, noha az adófizetők pénzéből táplálkozó intézménynek franciaországi és belgiumi tudósítói is vannak.)

Az egyik tegnapelőtti forrást csatoltam:
]]>http://www.rtbf.be/…/detail_un-mur-anti-roms-sera-construit…]]>

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Mondom a magamét (5462) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Belföld (6) Vetítő (30) Sport (729) Jobbegyenes (2083) Gazdaság (659) Politika (1578) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1456) Tereb (138) Egészség (50) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>