Ma 2020 október 25. Blanka, Bianka napja van. Holnap Dömötör napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Támadás Soros-ügyben Magyarország ellen

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Karl Pfeifer ausztriai újságíró az izraeli lap francia portálján tegnap megjelentetett cikkében megy neki Magyarországnak és miniszterelnökének George Sorost védve.

Miután elmondja, hogy zsidó gyerekként Magyarországon volt az „ultranacionalizmus és antiszemitizmus” áldozata és hogy alig tudott elmenekülni Auschwitz elől, így nagyon érzékeny, mi történik ma Magyarországon, ecseteli azt a „kampányt”, amit a kormány folytat George Soros ellen, aki átélve a nácizmust Magyarországon, utána menekült el onnan.

Soros lett a démon és minden rossz forrása az Orbán-kormány szemében. „Az ellene használt retorika gyermekkorom azon antiszemita propagandájára emlékeztet, amely szerint a zsidók felelősek az ország minden problémájáért: a szegénységért, a tudatlanságáért és a föld nélküli parasztságért”.

De ő a „nemzetközi pénzvilág” ügynöke, ami kódoltan jelenti azt, hogy a zsidókról van szó.

Nevetséges, amikkel vádolják. Hogy még ő segítene a menekülteknek Európába jönni!

„Elképzelik, hogy egy 86 éves régi befektető elmenjen Szíriába és Irakba, hogy udvariasan ott megkérje az embereket, fáradjanak Európába? Ez a gondolat az összeesküvés-elméletek és az antiszemitizmus vegyüléke.”

Leírja, mennyire vészjósló, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy az etnikai homogenitás az ország felvirágzásának záloga. Ez Pfeifert a nácikra és Horthyra emlékezteti. Később azt írja, hogy „a magyarok többsége nem jut hozzá a független médiához”. Majd jön a kormány támadása a civil szervezetek ellen, kiemelve a TASZ-t és a Helsinki Bizottságot.

Néhány bekezdéssel később „a szomorúan híres Bayer Zsolt antiszemita újságíró” következik, majd a Veritas Intézet, amely minimalizálni akarja a magyarok részvételét félmillió zsidó kiirtásában.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (491) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1452) Belföld (5) Mozi világ (440) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4873) Jobbegyenes (1875) Autómánia (61) Politika (1571) Történelem (14) Életmód (1) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Heti lámpás (244) Mozaik (83) Gazdaság (653) Kultúra (6) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Sport (729) Egészség (50) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>