Ma 2021 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Lovas István: Káoszba süllyed a nyugat

Lovas István: Káoszba süllyed a nyugat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Immár bizonyíték van arra, hogy az Európai Bizottság és Soros együttműködik az európai migránsimportban.

a varázsszőnyeges európai utazást ígérő migránssegítő rajzfilmet az Európai Bizottság, a francia kormány és egy Soros támogatású szervezet finanszírozta, jelenti ]]>az amerikai Breitbart]]> hírportál.

]]>A Boulevard Voltaire]]> („Bulvár Volter”) nevű francia jobboldali portál a francia baloldali L’Obs („Lobz”) nevű hetilap legfrissebb számában megjelent megdöbbentő értesüléséről számol be. Ezek szerint a Hollande-kormány a „ köztársaság megmentése” néven titkos tervet dolgozott ki arra az esetre, ha az elnökválasztást Marine Le Pen, a jobboldali radikális Nemzeti Front nyeri. Ebben az esetben Le Pen átvette volna az elnökséget, de Bernard Cazeneuve („Bernár Káznőv”) miniszterelnök és kormánya nem távozott volna posztjáról azzal az indokkal, hogy Marine Le Pen megválasztása a közrend súlyos megzavarásához vezethet. A cikk e mondattal zárul: „Hollande és klikkje készen állt arra, hogy az országot polgárháborúba taszítsa azért, hogy megindokolják a demokrácia elvetését.”

Az Európai Unió történetében is páratlan eseményről számol be ]]>a Manila Times]]>, a Fülöp-szigetek vezető lapja: Rodrigo Duterte elnök külügyminisztere közölte a Manilában, az ország fővárosában tartózkodó uniós küldöttséggel, hogy a Fülöp-szigetek a jövőben nem fog elfogadni semmiféle támogatást az EU-tól. A delegációnak a tudomására adták, ily módon az EU-t távol akarják tartani attól, hogy beavatkozzon a Fülöp-szigetek belügyeibe. Ez azt jelenti, hogy az esedékes, 250 millió eurós támogatást sem fogadják el. Brüsszel bírálta a Duterte kormány „brutális háborúját” a drogok ellen és elítélte a drogkereskedelemmel gyanúsítottak „törvényen kívüli meggyilkolását”.

A Német Szövetségi Köztársaság parlamentjében ma fogadnak el egy törvényt, amely révén Németországban drákói módon korlátozzák a vélemény- és sajtószabadságot, jelenti a ]]>DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN]]> („Dojcse Virtcsaftsznáhrichten”). A törvény szigorúan bünteti azt, ha valaki a közösségi felületeken „álhíreket” terjeszt. Az kérdéses marad, hogy ki és milyen alapon dönti el, mi az álhír.

Lovas István - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-23 08:27
Ki kell lépni.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Heti lámpás (254) Sport (729) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Jobbegyenes (2005) Kultúra (6) Tereb (140) Mozi világ (440) Életmód (1) Tv fotel (65) Gazdaság (657) Egészség (50) Flag gondolja (33) Politika (1578) Autómánia (61) Mondom a magamét (5223) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>