Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
lovas.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 46.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

1. Ukrajna kétezer kilométer hosszú védőfalat épít az ukrán-orosz határon. Magyar adófizetői pénzből is.

]]>http://de.sputniknews.com/politik/20150718/303342262.html]]>

2. A teljes belga sajtó patrióta kötelességének tartotta, hogy hallgasson a belga Charleroi focicsapat szurkolóinak olyan viselkedéséről a Betar Jerusalem elleni belgiumi mérkőzésén, amelyről a hazai és nyomában a világsajtó hetekig zengene, ha nálunk történne.
]]>http://ejpress.org/index.php…]]>

1. Befejezték annak a falrendszer felépítésének valamennyi előkészítő munkálatait, amelyet Petro Porosenko ukrán elnök 2014 áprilisában meghirdetett és az „Oroszország elleni védőfalnak” nevezett. Erről a falról nem csak a teljes hazai sajtó hallgat /noha az MTI-nek Moszkvában is van tudósítója, nem is szólva arról, hogy a hír elolvasásához elegendő a német nyelv ismerete/. A 2000 kilométer hosszú fal három év alatt épül fel a teljes ukrán-orosz határ mentén. A tervek szerint 4 milliárd dollárnak megfelelő összegbe fog kerülni. Arszenyij Jacenyjuk ukrán tavaly szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy a falat a berlini minta szerint építik fel. Lesznek benne páncélos árkok, 17 méter magas megfigyelőtornyok, vészjelző- és automatikus lövőkészülékek. A határőröknek támaszpontokat is építenek. A fal építésének finanszírozásához az Európai Unió is hozzájárul. Azaz a magyar adófizetők is.

Hogy minderről Európában egyetlen szót sem szólnak, a tiltakozásról nem is beszélve /”új vasfüggöny”, éhező ukrán családok, stb./ , annak nyilván megdöbbentő lehet, aki nem ismeri a nyugati „sajtószabadságot”, az irányított sajtót, és azt hiszi Nyugaton szólásszabadság van. Vagy netán az iszonyatos hosszúságban felépülő „védőfal” lényegtelen ügy?

2. Múlt hét csütörtökén az Európa Liga belgiumi selejtezőjén a Charleroi labdarugói mérkőztek az /európainak kikiáltott/ izraeli Betar Jerusalem focicsapattal. A belga és izraeli sajtó arról tudósított, hogy az izraeli csapat szurkolói füstbombákat, égő petárdákat hajigáltak, de azt a belga média – nyilván egységesen védelmezve Belgium hírnevét - totálisan elhallgatta, hogy a belga csapat szurkolói Hitler-üdvözlésre lendítették karjukat és antiszemita jelszavakat kiáltoztak. /Az MTI-nek két állandó belgiumi tudósítója van, de az adófizetők pénzén működő hírügynökség ezt a hírt is elhallgatta. Hogy ugyanez a távirati iroda hány tudósítást jelentetett volna meg arról, ha magyar stadionban egy magyar csapat szurkolói viselkednek így, el tudjuk képzelni./

(Lovas István, FB, 2015-07-20)

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Életmód (1) Történelem (14) Tereb (140) Vetítő (37) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Belföld (6) Szépségápolás (15) Gazdaság (657) Sport (729) Autómánia (61) Nagyvilág (1454) Mondom a magamét (5225) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2006) Politika (1578) Heti lámpás (254)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>