Ma 2021 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 36.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

A FOX NEWS POLIPCSÁPJAIVAL A HÁTTÉRBŐL BÁBUKAT MOZGATÓ MANIPULÁTORNAK NEVEZTE SOROST

Bill O’Reilly, a keményvonalas amerikai republikánusok közkedvelt hírtévéjének, a 80 millió háztartást elérő Fox Newsnak legismertebb műsorvezetője George Sorosról március 18-án azt mondta, hogy az Egyesült Államokban igen sok politikai viszály mögött ő áll. Kijelentette, a pénzember „a háttérből mozgatja a bábukat” és „polipcsápjai belenyúlnak a politikai szervezetekbe”.

Műsorában, az O’Reilly Factor-ban arra figyelmeztette az amerikai népet, hogy felelős az Európában folyó „az antikapitalista erőszak” elleni harcért. Ezután kijelentette, hogy Obama elnök gazdasági programja révén az Egyesült Államokban „baloldali gazdasági marhaság” ver gyökeret, amit olyan politikusok propagálnak, mint Bernie Sanders és Elizabeth Warren szenátorok, valamint George Soros, akit a műsorvezető „mindegyikük közül a legrémisztőbbnek” nevezett.

O’Reilly ezután így folytatta: „Soros ebül szerzett vagyonával a legradikálisabb baloldali szervezeteket pénzeli. Ő áll az olyan szélsőbaloldali csoportok mögött, mint a Media Matters. Sorosnak ott vannak a csápjai az olyan politikai szervezetekben, mint az Amerikai Haladás Központjában” (a CAP-ben).

Mint emlékezetes, az amerikai Demokrata Párthoz húzó CAP nyújtott támogatást a Bajnai-féle Haza és Haladás Alapítványnak. A CAP a Clinton család szellemi hátországát biztosítja. Hillary Clinton volt külügyminiszter többször bírálta a magyar miniszterelnököt. 2012 elején Bajnai Gordon volt miniszterelnök a Haza és Haladás Alapítvány blogján megjelent írásában úgy festette le Magyarországot, mint amely az államcsőd felé sodródik.

A műsorvezető azzal zárta Soros jellemzését, hogy noha kevés amerikai hallott róla, az „über-baloldali” Soros áll az ország számos politikai viszálya mögött.

(A feltöltött fotón látható Whistleblower felirata: George Soros és gonosz birodalma)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Történelem (14) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5225) Mozaik (83) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Jobbegyenes (2006) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Kultúra (6) Heti lámpás (254) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Egészség (50) Mozi világ (440) Tereb (140) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>