Ma 2021 június 20. Rafael napja van. Holnap Alajos, Leila napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 32.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

- LEHALLGATHATATLAN OROSZ OKOSTELEFON

- ANKARA NEM NATO-KOMPATIBILIS RAKÉTAVÉDELMI RENDSZERT VESZ KÍNÁTÓL

- Lina Hattabot, a táncos palesztin diáklányt megkínzása után kiengedték börtönéből
(E hírek különféle külföldi forrásokban az elmúlt napokban jelentek meg, beleértve a Reuters brit hírügynökséget és az orosz RT globális tévéállomás honlapját.)

1.

Oroszországban bemutatták egy olyan okostelefon prototípust, mely lehallgathatatlan.

A TaigaPhone névre hallgató készüléket az orosz Taiga Systems gyártja és Android-rendszer alapon működik. A gyártás Kínában történik.

2.

A NATO-tag Törökország védelmi minisztere, Ismet Yilmaz bejelentette, hogy Ankara 3,4 milliárd dollárért kínai gyártmányú FD-2000-es rakétaelhárító rendszert vásárol.

A rendszer nem lesz beilleszthető a NATO fegyverrendszerébe, azaz nem „NATO-kompatibilis”. A pályázatra jelentkezett még az amerikai Raytheon fegyvergyártó és a francia-olasz Eurosam is SAMP/T rendszerével. (A NATO megköveteli, hogy tagállamai csak NATO-kompatibilis fegyvereket vásároljanak.)

3.

A palesztin Birzeit Egyetem 18 éves hallgatóját, Lina Hattabot fél éves raboskodása után kiengedték az izraeliek.

A táncosként is közszeretetnek örvendő diákot tavaly december 13-án azért tartóztatták le, mert részt vett a PFSZ (Palesztin Felszabadítási Front) megalakulása 47-ik évfordulójára rendezett ünnepségen. Kínzása után „bevallotta”, hogy követ dobott. Hattabot még 6000 sékel (1500 USA dollár) pénzbüntetésre is ítélték.

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Heti lámpás (255) Történelem (14) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1456) Egészség (50) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2051) Gazdaság (657) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (504) Mozaik (83) Vetítő (30) Politika (1578) Belföld (6) Tv fotel (65) Autómánia (61) Mozi világ (440) Életmód (1) Mondom a magamét (5379)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>