Ma 2021 január 16. Gusztáv napja van. Holnap Antal, Antónia napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 238. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

WikiLeaks: a hét legfontosabb pont a CIA meghekkelt dokumentumaiból

]]>RUSSIA TODAY]]>

A CIA tevékenységi köre olyan mértékű, hogy hekkelői 2016-ban több programsort írtak, mint ami a Facebook üzemeltetéséhez szükséges.

Szerda délután 2 óra után tette közzé a WikiLeaks a CIA kiberkémkedéséről szóló titkos dokumentumokat. Az összesen 8000 dokumentumot Vault 7 elnevezés alatt gyűjtötték csokorba. A szivárogtatás első, szerdai része a „Nulladik év” nevet kapta.

Folytatás:

]]>http://magyaridok.hu/kulfold/wikileaks-het-legfontosabb-pont-cia-meghekkelt-dokumentumaibol-1475287/]]>

Na, hogyan reagált a Washington Post a CIA WikiLieaksen közzétett dokumentumaira? Az oroszok voltak!

]]>SPUTNIK NEWS]]>

Az amerikai főváros lapja lett az, amelyhez mindenki fordulhat, aki összeesküvés-elméletet akar olvasni.

Minden mögött az oroszok vannak.

Most is,  hogy a WikiLeaksen közzétették a CIA dokumentumokat.

A WP szerint a dokumentumok nyilvánosságra hozatala azért történt, hogy elterelje a figyelmet Trump állítólagos kapcsolatairól Oroszországgal. Hogy most szintén nincs semmi bizonyítéka?

Kit érdekel? Hiszen amerikai fősodratú lap.

Csakhogy míg a WikiLeaks eddigi hitelességi teljesítménye 100 százalékos, azaz soha semmilyen, ott kitett dokumentumot nem  hamisítottak meg, az álhírek tömegét terjesztő Washington Posttal egyáltalán nem ez a helyzet.

Kína emberjogi jelentése az Egyesült Államokról (kölcsönkenyér – remek)

XINHUA

A kínai kabinet, azaz az Államtanács Információs Hivatala az amerikai külügyminisztérium március 3-án kiadott emberjogi országjelentésére válaszul kiadta saját jelentését az USA 2016-os emberjogi teljesítményéről.

A pekingi jelentés aláhúzza, hogy az Egyesült Államok ismét „az emberi jogok bírája” szerepében tetszeleg.

Az emberi jogok bunkóját lóbálva mutat számos országra, ahol szerinte megsértették az emberi jogokat, miközben „saját borzalmas emberjogi problémáira ügyet sem vet”.

Holott, áll a jelentésben, mint azt a Hszinhua hírügynökség részletesen idézi, a Szabadság-szobor mögött lövöldöznek, rosszabbodik a faji diszkrimináció és a választást a pénzpolitika által uralt komédiává silányítják.

Az Egyesült Államokban van a világ második legmagasabb börtönlakossága arányát tekintve: százezer emberre 693 rab jut, ami nagyjából 2,2 millió börtönben lévő embert jelent.

Tavaly az Egyesült Államokban 15039 fegyverrel elkövetett gyilkosság történt.

Minden hetedik amerikai, azaz 45 millióan szegénységben éltek.

Az Egyesült Államok 2014. augusztus 8 és 2016. december 19 között 7258 légitámadást hajtott végre Irakban és 5828-at Szíriában. Ezeknél a civil áldozatok száma mintegy ötezer volt.

A feketéket a rendőrök két és félszer nagyobb valószínűséggel lövik le, mint a fehéreket.

5 kormányinfós kérdés

Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter

Tisztelt Miniszter Úr!

Megértem, hogy nem volt ideje válaszolni, amikor jó két hete megkérdeztem a multik élelmiszerárusításban elkövetett kettős minőségi rendszerét illető reagálásáról, hiszen annyi balliberális újságíró kérdésére kell választ adnia.

Arra kérem, az alábbi kérdésekre bármely olyan beosztottján keresztül küldjön választ, aki ezt hivatalosan meg tudja tenni, amennyiben úgy érzi, a kérdésekre adott kormányzati válaszok netán érdekelhetik a nyilvánosságot.

Kérdések:

– Nem lenne érdemes megkérdezni a kormányt a magyar-szerb határkerítésnél az ottani, állítólag a magyar határt védők által elkövetett atrocitásokkal folyamatosan vádoló civil szervezeteket, vajon mi az oka annak, hogy miközben a kerítésen illegálisan behatolni akarók mindegyikének van okostelefonja, egyetlen egy nem készített még társa állítólagos bántalmazásáról felvételt? Hozzátéve, lehetőleg olyat, amelyen a „bántalmazó” azonosító száma is látszik (hiszen a kreatív sorosisták akár ruhakölcsönzős rendőrruhába bújva is imitálhatnak ütéseket)?

– Victor Ponta volt román kormányfő tegnap erősen bírálva a jelenlegi bukaresti kormány feltétlen EU-imádatát, sürgette országa csatlakozását a V4-ekhez. Ha Románia valóban kopogtatna a visegrádi négyek ajtaján, a magyar kormány megragadja-e ezt a rendkívüli alkalmat, a csatlakozásnak azt a feltételt szabva, hogy a román kormány az országban élő őshonos magyarok anyanyelvhasználati jogait teljes mértékben és ténylegesen szavatolják?

– Elképzelhető, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felszólítja az MSZMP jogutód MSZP-t, végre, 27 éves késéssel kérjen alázatos bocsánatot azért, mert Magyarországon jogelődje a helytartója volt egy 100 milliós kataklizmát okozó népirtó szovjet világrendszernek?

– Tekintettel arra, hogy egy maroknyi sorosista megtorpedózta az olimpia rendezését Budapesten, most ismét elhalasztják a katasztrofális ferihegyi „gyorsforgalmi út” kibővítését? Ha a költségek miatt ez történik, nem lehetne pénzt átcsoportosítani például a magyar adófizetőket rendszeresen rasszistának nevező támogatottaknak juttatott összegekből, mint Fischer Iván évi 1,2 milliárdjából?

– Nem gondolja azt, hogy az amerikai külügyminisztérium emberjogi jelentésének hazánkra vonatkozó azon a része, amelyben a lovagrenddel kitüntetett Bayer Zsoltnak a Nemzeti Médiahatóság általi elítélését (amiért a migránsokat potenciális terroristának nevezte) lebegtetik véres kardként a kormány rasszista jellegének bizonyítására, ismét azt mutatja, ez az intézmény nem megfelelően végzi munkáját, hiszen ismét meg sem szólalt most, amikor a Klubrádió az elmúlt hét végén két alkalommal Orbán Viktor miniszterelnök meggyilkolásának vágyát hangoztatta?

]]>www.lovasistvan.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (656) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (502) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Történelem (14) Életmód (1) Kultúra (6) Vetítő (37) Belföld (5) Mondom a magamét (5036) Heti lámpás (249) Politika (1571) Tv fotel (65) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1453) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1945) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>