Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 216. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Pizzo atya a new yorki Trump-gyűlölő liberálisoknak: Ugorjatok le a legközelebbi felhőkarcolóról!

]]>THE NEW YORK POST]]>

A New York-i Queens-ben – ahol sok liberális katolikus lakik – Philip Pizzo atyának van egy javaslata Trump ellenzőinek: ugorjanak le a legközelebbi épületről.


Pizzo atya ez ügyben küldött is nekik egy twitter-üzenetet (lásd  fotókánkat), ahol a csatolt képen egy Trump-ellenző leugrik a felhőkarcolóról.

A konzervatív tiszteletes atya Richmond Hillben felügyeli a Szent Benedek Jospeh Labra római katolikus templomot.

Korábban Obama elnökről posztolt ki egy fotót azzal, hogy „Nem az én elnököm”. Clintonnéról pedig ezzel: „Csúnya arc” (ezt olaszul), és még Happy Halloween-t kívánt neki.

A 67 éves Pizzo atya azt mondta a New York Postnak,  hogy a „Jump Against Trump” („Ugorj Trump ellen”) mém mókás. A képen lévő további szöveg fordítása: „Mutasd meg gyűlöletedet Trump iránt”. „Tedd azt a szociális igazságért!”

(Kérdés: na, Erdő?)

Példátlan: a szenátusbeli demokraták bojkottálják Trump jelöltjeinek meghallgatását

]]>THE NEW YORK POST]]>

Ma (kedden) a szenátusban lévő demokraták bojkottálták Steven Mnuchin pénzügyminiszter jelölt és Thomas Price egészségügyi miniszter jelölt meghallgatását, miután azt állították, hogy a két ember hazudott saját pénzügyeiről.

/Ezzel beláthatatlan ideig késleltetve Trump elnök jelöltjeit abban, hogy hivatalukat átvegyék./

„16 országból vannak kitiltva a zsidók. Hol a felháborodás?”

]]> THE TRUTH DIVISION]]>

A magát jobboldali konzervatívként besoroló portál szerint a „baloldalt” nem érdekli Izrael, csak a muszlimokkal törődik. Mint most, amikor Trump elnök nem engedi be őket az Egyesült Államokba.

De izraeliek 16 országba nem  utazhatnak be. És hol marad a felháborodás, kérdezi a cikkíró.

A tiltó országok: Algéria, Banglades, Brunei, Irán, Irak, Kuvait, Libanon, Líbia, Malajzia, Omán, Pakisztán, Szaúd-Arábia , Szudán, Szíria, Egyesült Arab Emirátusok és Jemen.

(Obamácska, nálunk Hóman Bálint szoborfelállításának meggátlásával foglalkoztál, amikor Szaúd-Arábia, stratégiai szövetségesed nem engedi be az izraelieket? És mindenki veled együtt kussolt?) 

Siralomház: a francia GDP tavaly csak 1,1 %-kal nőtt

]]>BOULEVARD VOLTAIRE]]>

Franciaország GDP-je tavaly 1,1 %-kal nőtt,  jelentette az INSEE intézet. „E szám jelentősen kisebb a kormány előrejelzésénél”.

A „trumpizmus” legyőzéséhez rendkívüli népi ellenállásra van szükség

]]>THE GUARDIAN]]>

A brit lap rendkívül lelkesen beszél a Trump elnöki beiktatása utáni Női menetről, amely az amerikaiak valaha is tartott legnagyobb demonstrációja volt. Még a vietnami háború ellenit is felülmúlta.

Ami érthető, mert az amerikai demokrácia példátlan fenyegetéssel néz szembe.

A „szörnyű” veszélyt a hosszabb cikk a zárómondatában úgy foglalja össze,  hogy Trump „autoriter, nacionalista államot akar”.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2131) Politika (1578) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729) Gazdaság (662) Mondom a magamét (5642) Tv fotel (65) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tereb (138) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Történelem (14) Autómánia (61) Kultúra (6) Egészség (50) Irodalmi kávéház (506) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>