Ma 2020 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 204.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A „menekültkérő” eszméletlenre vert egy embert, majd ötezer eurót és ingyen pszichiáteri segítséget kapott.

18 hónap időtartamú szabadságvesztésre – amelyből 14 hónap feltételes –  ítéltek egy koszovói migránst, aki tavaly októberben a felső-ausztriai Timelkamban eszméletlenségig összevert egy szerelőt.

Egy hónap múlva szabadulhat három hónapos börtön után.

Hatalmas a felháborodás az enyhe ítélet miatt, jelenti a ]]>WOCHENBLICK]]>.

De ez nem elég. A koszovói ötezer euró fájdalomdíjat kap és ingyen pszichiátert bocsájtanak rendelkezésére, hogy agresszióját „leépítse”.

Az áldozat pedig továbbra is félelemben él, iszonyú fejfájással.

A nemzetközi humanitárius szervezetek leálltak a segélyek nyújtásával Aleppónak

]]>SPUTNIK INTERNATIONAL]]>

A szíriai-orosz segítséggel felszabadított Aleppóban fellélegezve kezdik végezni munkájukat az emberek.

Ugyanakkor a végszükségben lévő lakosok már egy hónapja, azaz a felszabadításuk óta nem kapnak segítséget a nyugati nemzetközi segélyszervezetektől,  holott korábban oly mértékben aggódtak sorsukért, és nem volt nap, hogy ez ne tükröződött volna a médiában.

Ez meglepő, idézi a nemzetközi orosz hírügynökség az orosz védelmi minisztert, Igor Kanyasenkovot.

A Russia Today ma reggel jelentette, hogy megkérdezte az amerikai és a német kormányt, mi az oka, hogy a nemzetközi karitatív szervezetek leállították a segítségnyújtást.

Választ még nem kapott.

Amerikai lib nők tüntetést szerveznek a Trump-imádó garbók miatt

]]>RUSSIA TODAY]]>

Egyetlen eladatlan garbó nem maradt az online forgalmazóknak azokból, amelyeket „Grab America By The Pussy” („Fogd meg Amerikát pinájánál”) felirattal kínáltak eladásra.

/Trump 2005-ben mondta ezt a mondatot és az amerikai média kijátszotta. Bocsánatot kért a “férfi  öltözőkben használt kifejezésért”./

A közösségi média berkeiben totális a felháborodás.

Tiltakozásokat terveznek egy olyan Oregon állambeli bolt előtt, amely árulni merészeli a trikókat.

Az azokat árusító Marks & Spencer ruha árusító bolt- és értekesítő hálózat bojkottálására szólítanak fel.

Egy Mary Numair nevű oregoni nő rémülten fedezte fel, hogy a trikók ott függenek a portlandi Lloyd Center pláza egyik boltjában. Mégpedig „a bejárat közepén”!

(Megjegyzés: nálunk tiltó törvények ellenére is árusíthatják a boltosok a vöröscsillagos árucikkeket. Sőt, a rendőrség ezt még külön meg is engedte nekik. Hogy a nemzeti szocialista jelképekkel ellátott árucikkekkel is ilyen elnézőek lennének, azt a törvényeket arcátlan egyoldalúsággal magyarázó, gyáva Pintér-minisztériumtól kell megkérdezni.)

Már 47 kongresszusi képviselő bojkottálja Trump pénteki beiktatási ünnepségét

]]>FOX NEWS]]>

Már 47 demokratapárti kongresszusi képviselőre nőtt azok száma, akik nem fognak elmenni Donald Trump pénteki elnök beiktatási ünnepségére.

Moldávia új elnöke: megsemmisítjük az EU-val való társulásai szerződést – semmi haszna nem volt

]]>EURACTIV]]>

Igor Dodon moldovai elnök meg akarja semmisíteni országa EU társulási szerződését

Moldova elnöke ma kijelentette, reméli, hogy országának társulási szerződését megsemmisítik, ha pártja parlamenti többségre tesz szert, ami – kommentál a brüsszeli portál – kikövezi az utat a Moszkvával való társulás felé.

Dodont novemberben választották Moldávia elnökévé. Azt mondta, a társulási megállapodás semmiféle pozitív eredménnyel nem járt országára nézve. „Elvesztettük az orosz piacot, miközben exportunk az EU felé szintén csökkent.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1446) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (139) Történelem (13) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4335) Politika (1571) Egészség (50) Mozaik (42) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (479) Heti lámpás (232) Autómánia (61) Kultúra (4) Belföld (5) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1693) Vetítő (37) Gazdaság (639) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>