Ma 2020 június 02. Kármen, Anita napja van. Holnap Klotild napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 200. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Conchita Wurst a Bundeswehr főfelügyelőnője lesz.

]]>MORGENMAGAZINE]]>

„Dr. Ursula von der Leyen német védelmi miniszter asszony mai sajtókonferenciáján bejelentette, hogy a volt osztrák énekesnő és transzvesztita művésznő, Conchita Wurst a német hadsereg főfelügyelőnője lesz”, jelenti a magazin, hozzátéve, hogy a jövőben hasonló helyekről akar meríteni, hogy áthidalja az emberhiányt a hadseregben.

Tavaly több felhőkarcoló épült a kínai Sencsen városban, mint az USA-ban és Ausztráliában együttvéve

]]>CHINA RADIO INTERNATIONAL]]>

A magas épületek és a városi környezet tanácsa (Council on Tall Buildings and Urban Habitat) legfrissebb statisztikai adatai azt mutatják, hogy 2016-ben világszerte összesen 128 felhőkarcoló építése fejeződött be. 2015-ben ugyanez a szám 114 volt. Az egyesült államokbeli székhelyű tanács meghatározása szerint a 200 méternél magasabb épületek számítanak felhőkarcolónak.

A 2016-ban épült 128 felhőkarcoló közül 84 Kínában található. Az elmúlt tíz évben Kína mindig a ranglista élén szerepelt.

A kínai városok közül a 18 millió lakosú Sencsenben tavaly épült a legtöbb, szám szerint 11 felhőkarcoló. Ez a szám nagyobb, mint az Egyesült Államokban és Ausztráliában épült felhőkarcolók együttvéve. A dél-kínai Sencsen város elektronikai iparáról ismert, és ingatlanpiaca tavaly a legélénkebb volt Kínában. A kínai városok közül Csungkingban épült a második legtöbb felhőkarcoló. A harmadik helyen álló Kantonban tavaly fejeződött be a pénzügyi központ építése, amely 111 emeletes és rendkívül gyors liftet kapott.

Hírek az apartheid/megszálló/terror országból

  1. A szíriai légierő figyelmeztette Izraelt, hogy válaszolni fog, miután izraeli gépek bombázták a Damaszkusztól nyugatra fekvő Mezzeh katonai repülőteret.

Szíria azzal vádolta a zsidó államot, hogy a terrorizmust támogatja.

A repteret több robbanás rázta meg, jelenti ]]>a Russia Today]]>.

  1. Az amerikai hírszerzés a ]]>Haaretz információja]]> szerint arra figyelmeztette az izraeli hírszerzést, hogy ne osszanak meg értesüléseket a Trump kormány hírszerzésével, mert az azokat továbbíthatja a Kremlnek, ahonnan pedig egyenes az út Iránba. /Megjegyzés: ezek tényleg megőrültek./
  2. Izrael fővárosa Tel-Aviv, jelentette ki James Mattis, akit Trump a Pentagon élére jelölt. Ezt Mattis meghallgatásán mondta a szenátus fegyveres szolgálatokért felelős bizottsága előtt, olvasható a ]]>Haaretz-ben.]]> /Azaz ellene ment Trump akaratának, hogy az USA nagykövetségét a megszállt Jeruzsálembe költöztessék át./

Prágai hírszerzői pofon az USA hírszerzésének Trump-ügyben

]]>RFE/RL]]>

A Respekt nevű cseh oknyomozó magazin cseh hírszerzési forrásokat idézve azt írta, semmi bizonyíték nincs arra nézve, hogy Donald Trump ügyvédje tavaly a cseh fővárosban járt és ez „csapást jelent” annak az alá nem támasztott szövegnek, mely Oroszországot vádolja, hogy kompromittáló anyagot tart a kezében a milliárdos politikusról.

Az ügyvéd maga, Michael Cohen már korábban tagadta, hogy Prágában orosz ügynökökkel találkozott volna a 2016-os elnökválasztás befolyásolása ügyében és közölte, soha nem  járt a cseh fővárosban.

Egy hírszerző közölte azt is, a cseh elhárítás egyetlen egy ilyen találkozóról nem tud.

/Ami még nagyobb súlyt ad a hírnek az az, hogy ezt az amerikai kormány szócsöve, a SZER/Szabadság Rádió közölte./

]]>www.lovasistvan.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1450) Életmód (1) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Kultúra (6) Heti lámpás (240) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Mondom a magamét (4561) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Politika (1571) Egészség (50) Jobbegyenes (1770) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (651) Történelem (14) Irodalmi kávéház (486) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>