Ma 2020 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 195. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Sokkoló blamázs

Trump orosz támogatásának „bizonyítékát” Obama megválasztása idején szedték össze

]]>SPUTNIK]]>

Rendkívül kínos eredményt hozott az a nagy izgalommal várt amerikai hírszerzési jelentés, amelynek célja az volt, hogy bebizonyítsa: Oroszország támogatta Donald Trumpot. Az ehhez csatolt melléklet olyan tényanyagot tartalmaz, amelyet 2012 decemberében szedtek össze, azaz Barack Obama újraválasztása után.

A melléklet alján „eltemetve”, de  látható a szöveg: „This annex was originally published on 11 December 2012 by the Open Source Center, now the Open Source Enterprise”, vagyis „Ezt a mellékletet eredetileg 2012. december 11-én a Nyílt Forrás Központ – ma Nyílt Forrás Vállalkozás – állította össze”.

A jelentés még két olyan Russia Today műsort is vádol azzal, hogy Trumpot segítette, amelyek a 2016-os választási kampány előtt megszűntek.

Obama utolsó évében az USA 26171 bombát dobott le világszerte

]]>SPUTNIK]]>

A statisztikai adatok szerint Washington tavaly több bombát dobott le idegen országokra, mint 2015-ben. Hét országban 26 171 bombát dobott le, ami 3 ezerrel több volt, mint tavalyelőtt.

/Igen kínos hír azoknak, akik minden, számukra kínos tény mögött a Kreml Putyin által rángatott vad medvéit gyanítják: az orosz hírügynökség a neokon Külkapcsolatok Tanácsa által összeállított adatokat idézi./

A legtöbb bombát Szíriára és Irakra dobták. /Az USA-t senki nem hívta Szíriába. Irak szétbombázását pedig csak rutinból folytatják./

Korszakalkotó fordulat Németországban: immár az „iszlamizmus” ellen hirdet ‘kultúrharcot’ az alkancellár

]]>DIE ZEIT]]>

A”Betiltani a szalafista mecseteket; kiutasítani a prédikátorokat; a városokat a lezülléstől megvédeni: Sigmar Gabriel, a német szociáldemokraták vezetője szót emelt, hogy eltökélten járjanak el az iszlamistákkal szemben”.

(Gabriel Németország alkancellárja, valamint a gazdasági és energia ügyek minisztere.)

(És mindez a neoliberális-neokonzervatív német hetilapban.)

Már Sebastian Kurz is náci a barom luxemburgi külügyminiszternek

]]>N-TV]]>

A német tévé ezzel a nyalintással kezdi híradását : „Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter nem riad vissza attól, hogy bírálja EU-partnereit. Legutóbb azt akarta, hogy Magyarországot dobják ki a közösségből. Most dühe Kurz osztrák kollégája ellen irányul.”

Asselborn arra az osztrák javaslatra reagált,  hogy vezessenek be új menekültpolitikát az EU-ban és az EU-n kívül béreljenek egy szigetet a menekültek elhelyezésére, úgy reagált, hogy az „jobboldali-nacionalista szellemiséget” mutat. (A német nyelvterületen ez egyértelműen a nemzeti szocializmusra – vagy ahogyan kötelezően kell becézni: a „nácizmusra” – asszociál.)

/Asselborn elfelejtette, hogy ezt nem csak a néppárti Kurz, de drága szocialista pártjának ottani embere, Doskozil védelmi miniszter is javasolta./

Lőjétek le a terroristákat! – Prága dzsihad-ellenes törvényt készít elő

]]>IL GIORNALE]]>

Ezzel a címmel jelent meg a jobboldali olasz lapban (ilyen is van Itáliában) az a hír, hogy a cseh belügyminiszter az alkotmány módosításával lehetővé teszi a polgárok közösségének, hogy rendőrség hiányában lelőjék a terroristákat.

Milos Zeman cseh elnök már hónapokkal ezelőtt felszólította a cseh polgárokat, hogy fegyverkezzenek fel a muzulmán terroristáktól jövő „szuper holokauszt” veszélye ellen.

(Hónapokkal ezelőtt és az MTI prágai tudósítója se vette észre? Mi van itt?)

]]>www.lovasistvan.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (4) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (638) Flag gondolja (33) Vetítő (37) Autómánia (61) Nagyvilág (1446) Tereb (139) Heti lámpás (233) Mozi világ (440) Belföld (5) Mondom a magamét (4332) Jobbegyenes (1692) Történelem (13) Irodalmi kávéház (479) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (42) Sport (729) Szépségápolás (15) Egészség (50) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>