Ma 2020 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Lovas István: Clintonék öldökölnek?

Lovas István: Clintonék öldökölnek?

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Ezt olvassák el! Elképesztő.

Most már tényleg kellene egy valóban független “Szabad Európa Rádió”

A tavalyi amerikai elnökválasztási kampány során meggyilkolták Seth Richet, amerikai demokrata kampányaktivistát. Ő volt az, aki Hillary Clintonra és pártjára nézve rendkívül kínos elektronikus leveleket kiszivárogtatott a WikiLeaksnek. Az FBI máig nem találja a tettest. Azt hazudták, hogy rablógyilkosság történt, noha a férfitól az égadta világon semmilyen értéket nem vittek el.

A Fox News televíziónak egy magánnyomozó egy évvel ezelőtt elmondta, érezhető, hogy befolyásos körök akadályozzák az alapos nyomozást. Igazán sajátos volt, hogy a liberális médiában – vagyis a sajtó óriási többségében – mindez nem volt hír.

Most egy pár napon belül két ilyen eset is történt.

A 81 éves Peter Smith-t a Minnesota szövetségi államban lévő Rochester kisváros egyik szállodájának szobájában holtan találták. Nagyon gyanús körülmények között, néhány nappal azután találták meg, hogy a Wall Street Journalnak elmondta, meg akarja találni Clintonné „soha nem látott” és kitörölt e-mailjeinek ezreit. Halálát – bocsánat, „öngyilkosságát” – a liberális médiában egy szóval nem említették.

A Haiti Libre nevű haiti lap július 13-án jelentette, hogy holtan találták Klaus Eberwein volt haiti kormányzati tisztviselőt, akinek a haiti szenátus etikai és korrupcióellenes bizottsága előtt július 18-án kellett volna beszámolnia a Clinton Alapítvány korrupciós és egyéb jogszabályellenes működéséről. Például arról, hogy a haiti földrengés áldozatai megsegítésére az alapítványnak küldött pénzek 86 százalékát lenyelték.

Eberwein ötvenéves volt, amikor Floridában, Miami-Dade megyében „főbe lőtte magát”, olvasható a hivatalos diagnózisban. Eberwein volt egyébként a karib-tengeri térség fejlődését segítő gazdasági és szociális alap igazgatója.

„Öngyilkossága” előtt elmondta, hogy félti az életét. Akárcsak egy szó is megjelent minderről a liberális sajtóban? Ugyan, kit érdekel? És különben is, kell a hely a „búvárkundos” Putyin éppen aktuális világrontó akciójára. Tényhelyettesítőként.

Szándékosan idéztem a Haiti Libre halálhírét. Idézhettem volna a YourNewsWire-t is, amely szintén aznap jelentette be az öngyilkosságnak bemutatott halálesetet, vagy akár utána egészen tegnapig számos alternatív portál nevét, de nagyon megijedtem, hátha a Magyar Nemzet másnap ismét nekimegy ezen amerikai portálnak.

Ugyanis hétfői számában ezt tette, amikor „Továbbra sincs meg a csodafegyver az álhírek ellen” címet kapott panaszos cikkében, példát említve a botrányos álhírgyártásra, azt írta, „hogy egy néhány napos példát mondjunk: »A halálán lévő CIA-ügynök bevallotta, ők robbantották fel a Világkereskedelmi Központot« (mármint annak 7-es számú toronyépületét). Rövid keresgélés kell csak hozzá, hogy rájöjjünk: Malcolm Howard nevű exügynök nem létezik, a terjesztő YourNewsWire pedig egy kamuhírportál”.

Nos, egy picit még több keresgélés után a cikkírónak az is feltűnhetett volna, hogy a csak minőségi, de az establishmentnek nagyon nem tetsző írásokat közlő InformationClearingHouse portál éppen úgy átvette az eredeti cikket, mint a State of the Nation nevű hírportál, amely úgy hirdeti magát, mint amelyet csak a tények érdekelnek.

A fősodratú média hihetetlen idegességgel veti rá magát minden olyan médiumra, amely neki nem tetsző információt közöl. És azt rendszeresen összeesküvések kolportálásával is vádolja.

Aki nem hiszi, nézze meg a Wikipedia angol nyelvű szócikkét a kínosan csak ellenőrzött tényeket közlő, így a Putyin-féle konteókat is messze elkerülő Deutsche Wirtschafts Nachrichten független gazdasági-politikai hírportálról, amelynek vezető szakemberek rendre nyilatkoznak. E lexikon erről is azt írja, hogy összeesküvéses.

Az interneten dúl a hisztérikus harc az „álhírek” ellen. E kíméletlen harc – amelynek keretében Németországban már az „álhírnek” minősített információ hosszabb kitételéért akár ötvenmillió eurós büntetést is kóstál – hátborzongatóan hasonlatos a sztálinista vadászathoz a nyugati információforrások ellen, amelyeket hatalmas költséggel zavartak, mert elpusztítani nem tudták őket. Amit Reagan mondott, az „fake news”-nak minősült, amit Brezsnyev, az volt a hiteles.

Vegyünk egy friss példát annak május 7-i előzményével, amikor az Index.hu így rikoltott fel örömében, mert az amerikai CNN-től jövő újabb konteót kötelességszerűen terjesztette, hogy uszítson: orosz hekkerek nyúlhattak bele azokba a hírekbe, amelyek nyomán hétfőn megszakította diplomáciai kapcsolatát Katarral Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Egyiptom, Líbia, Jemen, Mauritius és a Maldív-szigetek, mondván, hogy Doha terroristákat támogat és beleavatkozik a belügyeikbe – írta washingtoni forrásokra hivatkozva a CNN. Július 17-én adta ki az Associated Press a hírt, amely szerint a Washington Post (ugye, liberálisok, ez oké forrás?) vasárnap azt írta, az Egyesült Arab Emírségek hekkelte meg a katari kormány portálját, és helyezett ott el egy hamis hírt, amely kirobbantotta a Katar és hét arab ország közötti válságot. A WP egyébként az önmagáról szóló AP-sztorit aznap szintén hozta. De a hamis hírért bocsánatkérésnek nyoma nem volt ott sem.

Nos, feltehetjük a kérdést: vajon az Index.hu, vagy az álhírekre és az ellene folyó harcra szintén oly érzékenynek mutatkozó Magyar Nemzet akár az eredeti baromság megkérdőjelezésével, akár a valódi hekkelőről tudósított? Vagyis arról, hogy a világ egyik legérzékenyebb térségét fenyegető hekkelést nem oroszok, hanem a Nyugat egyik drágalátos szövetségese robbantotta ki? Ugyan!

Vagy erről az eredeti becsapásról most szánom-bánom alapon vagy akárhogyan írt vagy beszélt a nyugati fősodratú álhírgyártó média? Ismét egy ugyan!

Szintén július 17-i hír, hogy az ARD Tagesschau egyik volt szerkesztője panaszt tett a legnézettebb német közszolgálati csatorna ellen, mert az rendszeresen elhallgatja azt, hogy áramlanak vissza Szíriába az onnan menekültek, mégpedig a közös szíriai–orosz–iráni erők által felszabadított zónákba. Az idén eddig négyszáznegyvenezer szíriai tért vissza hazájába.

Ja, csak nem azért e hallgatás, mert a Nyugat és szövetségesei finanszírozta zsoldos dzsihadista terroristáinak Asszad-elleni „lázadása” volt az oka milliók elmenekülésének, és most ezek kiszorítása eredményeként állt helyre e szerencsétlen ország egyes részeiben a nyugalom?

Aki mindezek után azt állítja, nem kellene egy valóban független, Juncker, Soros, Merkel stb. befolyásától mentes Szabad Európa Rádiót indítani, az szorítkozzon továbbra is kizárólag a fősodratú média háborús légkört szító álhíreire. Ameddig le nem lövik a saját terroristái, ha netán rossz helyre teszi be a lábát.

]]>https://www.rt.com/news/396731-australia-usa-cop-shoots-woman/]]>

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mondom a magamét (4332) Politika (1571) Heti lámpás (233) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Irodalmi kávéház (479) Tereb (139) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (638) Történelem (13) Életmód (1) Szépségápolás (15) Kultúra (4) Nagyvilág (1446) Mozi világ (440) Mozaik (42) Tv fotel (65) Autómánia (61) Jobbegyenes (1692)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>