Ma 2022 november 27. Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 186. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Juncker külön karácsonyi őrülete: „A nyitottság a legjobb fegyver a terror ellen”

]]>DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN]]>

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (az EU kormányzati szerve) elnöke kikelt az európai menekültpolitika irányváltása ellen.

Ezt mondta:  „Európának a háborús területekről és terror elől menekülőknek menedéket kell nyújtania” és követelte, hogy a menekülteket „ne helyezzék a terrorizmus általánosító gyanúja alá”. Senki ne kövesse „a kirekesztés retorikáját”, tette hozzá a Funke-médiacsoport lapjainak adott nyilatkozatában. Hangsúlyozta: „Értékeink, a szabadságban való együtt élésünk módja… és a nyitottság a legjobb fegyverünk a terror ellen”.

Kihajították a melegpárt a gépből, amiért Ivanka Trumpot apja miatt inzultálták

]]>GGG]]>

Egy New yorki melegházaspárt „gyermekükkel” együtt kidobtak a repülőgépről, mert Ivanka Trumpot, a megválasztott amerikai elnök lányát hangosan inzultálták.

Matthew Lasner egyetemi tanár és férje (!), Dan Goldstein brooklyni ügyvéd a fapados JetBlue légitársaság gépén indulás előtt üvöltözve sértegette  Ivankát apja miatt. Ivanka férjével és három gyermekével ült a gépen. „Az apád tönkreteszi országunkat”, üvöltötte a meleg házaspár egyike. A másik pedig azt üvöltötte: „Hogy merészelsz itt lenni? Miért nem magángépen repülsz?”

A JetBlue személyzete erre mindhármukat (Lasnert, Goldsteint és a “gyereküket”)  kihajította a gépből. Az egyik meleg felháborodottan azt twittelte, hogy nem is üvöltözött.

Spicer, Trump sajtósa megígérte, Trump ezután is a közösségi médián üzen közvetlenül választóinak

]]>FOX NEWS]]>

Sean Spicer, Donald Trump kijelölt fehér házi sajtótitkára közölte, a megválasztott elnök továbbra is a közösségi médiát veszi igénybe, hogy közvetlenül eljusson üzenete az amerikai néphez, jelenti a Trumpot támogató amerikai tévéhálózat. Hozzátette, Trump egyedülálló a politikusok között, mivel neki nem kell „a fősodratú sajtó szűrőjén át kommunikálnia az amerikai néppel”.

ITT TARTUNK: A KANADAI SZIK BIZTATJA A PÍSZÍ KANADAIAKAT: MERJETEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

]]>CBC]]>

A karácsonyt karácsonynak nevezni nem merő kanadai liberálisokat és píszí lényeket egy indiai szik buzdítja, merjetek boldog karácsonyt és boldog újévet kívánni, ne csak a semleges „kellemes ünnepeket”!

Elmondja, más vallások saját nagy ünnepeiket is néven nevezik. Akkor a keresztények miért nem merik a karácsonyt karácsonynak nevezni és miért használják a semleges „Season’s greetings” (Kellemes ünnepeket!) formulát?

Számol be a kanadai közszolgálati adó a Saskatchewan tartomány székhelyén, Reginában lévő Szik Társaság volt elnökének, Kuldip Singh Sahotának a buzdításáról.

(Megdöbbentő, hogy Sahota facebook oldalán miként hálálkodnak a kanadaiak a sziknek)

]]>A Vatikán megerősítette Merkel liberális migránspolitikáját]]>

]]>KATHPRESS]]>

Az osztrák katolikus hírügynökség Rómából jelenti, hogy Pietro Parolin, a bíborosi testület államtitkára Angela Merkel német kancellárt megerősítette menekültpolitikája irányvonalában. Parolin a Corriere della Sera lapnak nyilatkozott erről.

Merkel „azon populista támadások miatt nyomás alatt áll, amelyek szívesen akadályoznák meg, hogy akár egyetlen menekültet is befogadjon”, mondta Parolin.

Jövő évi jóslat: Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát januárban ismét megáldja Lengyel Lászlót és bal/neoliberális barátait ahelyett, hogy a katolikus egyház legalább egyszer megemlékezne csodálatos mártír papjáról, a 2000. december 31-én elhunyt regnumista Thiry Istvánról, aki két alkalommal is nem csak hosszú éveket ült a börtönben, mert oktatta az ifjúságot és „rendszerellenes regényt írt”, de meg is kínozták és a Kádár-rendszernek behódoló egyházi vezetés szabadulása után se hagyta prédikálni. Beleértve az 1990 utáni első éveket.

Halála előtt néhány nappal azt mondta, akkor távozna boldogan a másvilágra, ha tudná, felépítik  a Regnum Mariánum rendnek a Rákosi rezsimben lerombolt Dózsa György úti (oly gyönyörű) templomát. Amit akkor fognak felépíteni, amikor Makovecz Imrének az Apor Vilmos térre tervezett temploma vagy bármilyen épülete megépülhet a fővárosban. Soha.

Hála Erdő Péternek és olyan elődjeinek, mint Paskai és Lékai.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gazdaság (669) Életmód (1) Mozaik (83) Politika (1581) Autómánia (61) Mondom a magamét (6458) Jobbegyenes (2480) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1304) Belföld (8) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (516) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>