Ma 2024 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
183913908ba44fa803787c9f0c541b4b.jpg

Lovas István - Égjen Brüsszel/Washington! 6.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most, hogy az orosz kormány meg kívánja védeni az ukrajnai Krim-félszigeten élő oroszajkúakat, Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár tegnap Brüsszelben egyebek között arra szólított fel, hogy Ukrajna jövőjét saját népe dönthesse el külső beavatkozás nélkül.

Külpolitikai sorozat tízóraihoz (6)

NE GÁTOLJUK A TÉNYEK KÖZZÉTÉTELÉT – ÉS NE LEGYÜNK KÉPMUTATÓK AZ UKRAJNAI KÜLSŐ FEGYVERES BEAVATKOZÁS ELÍTÉLÉSÉBEN!

Ennél képmutatóbb kijelentést nehéz tennie egy felelős politikusnak. Főleg annak, aki a világ legnagyobb katonai együttműködési szervezetét irányítja, és akinek az eddigi beavatkozásokról rendelkezésre állnak a nyilvános és titkosszolgálatok útján szerzett információi.

Miután Victoria Nuland helyettes amerikai államtitkár tavaly decemberben bevallotta, közhely már, hogy az amerikai kormány 5 milliárd dollárt fektetett be a törvényes, demokratikusan megválasztott ukrán kormány megdöntésére. Sikerrel.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a Nyugat milyen módon avatkozott be katonailag az eseményekbe, zsoldosai révén.

A csatolt két fotó közül az elsőt a világ legjobb globális televíziója, az angol nyelvű orosz RT (Russia Today) tette közzé.**/ A másodikat két izraeli lap, a Hárec és a Times of Israel a kijevi Majdan-téren harcosokat vezető ex-izraeli katonai parancsnokról.

A két cikkre vezető link:

]]>http://www.timesofisrael.com/israeli-militia-commander-fights-to-protect-kiev/]]> és

]]>http://www.haaretz.com/news/world/1.577114]]>

Remélem, hogy ez a felvilágosítást megtapsolják azok, akik oly hangosan és naponta állnak ki a tájékoztatás szabadsága mellett.

/*/ 2013. február 11-én „Égjen a város!” jelszóval hirdetett demonstrációt Budapesten az USA demokrata kormányzati köreiből támogatott Hallgatói Hálózat. Mint közismert, még erőszakos tetteiket is a balliberális sajtó hozsannázása mellett hajtották végre.

Ha nekik szabadott ezzel a jelszóval demonstrálni, szabad a fenti címmel sorozatot írni.”


/**/ Tudom, hogy nem divat a hazai sajtóban bírósági nógatás nélkül helyesbíteni, de e poszt hitelességének megőrzése érdekében örömmel teszem és kötelességem: saját hibámból két RT.com fotóból csak az egyiket töltöttem le. A másikat - és azt hittem, azt teszem ki -, nem találom. Mindez a lényegen természetesen nem változtat, de nagyon köszönöm a figyelemfelhívást. Tanulság: az eddigieknél is alaposabban és figyelmesebben fogom ellenőrizni, mindazt, ami kikerül.

Lovas István

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Gazdaság (699) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozaik (83) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2764) Vetítő (30) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (535) Egészség (50) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Heti lámpás (306) Autómánia (61) Mozi világ (440) Történelem (17) Politika (1582) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7429)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>