Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt akarjuk?

]]>CONTRA-MAGAZIN ]]>

Európa szociális államai addig működnek, ameddig a befizetők és az abból részesedők közötti egyensúly marad. Csakhogy ezt a szociális érdekű migráció szétveri. Hans-Werner Sinn közgazdász a szegénységi- és szociális migránsok bevándorlását „úgynevezett rossz kockázatok beáramlásának” nevezi a szociális államok „biztosítási kollektívájának” tekintetében.

Eddig az volt az érv a politika és a “konszernekhez tartozó médiumok” /jajj!/ részéről, hogy a bevándorlás szükséges a demográfia alakulása miatt.

Vagyis a törzslakosságnál jelentősen fiatalabb átlagkorú és nagyobb szaporodási aránnyal rendelkező bevándorlók biztosítják a rendszer további fennállását. Csakhogy van egy pár probléma. Egyrészt a munkapiacra kellene bevándorlás.

Csakhogy ez csupán részletében van így, ugyanis mint az elemzések mutatják, a legfontosabb menedékkérők országaiból jöttek jelentősen kevesebbet keresnek az átlagnál. Plusz kapnak egy kis lakbér támogatást és Hartz IV-et később.

Mivel kisebb a jövedelmük az átlagnál, kevesebbel járulnak hozzá betegbiztosításukhoz, vagyis többe kerülnek, mint amennyivel hozzájárulnak a szociális rendszerhez. A cikk ezután rátér a robotizációra, melynek következtében a jövőben egy csomó hely megszűnik az emberi lényeknek.

És így tovább…

/Ja, és Orbán einstandolta a magánnyugdíjat, ahogyan azt a klubrádió-pofájúaknak kötelező kifejezni./

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6705) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Heti lámpás (261) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1306) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Sport (729) Tereb (142) Egészség (50) Gazdaság (676) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Vetítő (30) Történelem (15) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (518) Jobbegyenes (2576)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>