Ma 2021 január 20. Fábián, Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

A német miniszter fejére vágott Netanjahu – behúzta facebookos Soros-farkát

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Napokon át tombolt az az öröm a balliberális sajtóban

amely azt ünnepelte, hogy ezúttal Soros-ügyben ismét akkorát vágtak oda Magyarországnak, csakúgy nyekkent.

Persze, az óriásplakátokról van szó, amelyek éppen úgy kikerültek volna a helyükre, ha egy Soros-viselkedésű japán sintoista vagy kambodzsai buddhista milliárdosról lett volna szó. Azzal a különbséggel, hogy akkor igen kicsi lett volna az esély, hogy egy általánosító gyűlölethadjárat indul sintoista- vagy buddhizmus-gyalázásért, amelyet Magyarország ellen indítottak a magyargyűlöletet spontán imádók.

Kis intermezzo, de emlékezni érdemes rá: megjelent Budapesten a „Pride” alkalmával Michael Roth, Németország Európai-ügyekért felelős minisztere. Naná, majd Jemen szétbombázása térítette volna el a figyelmét.

Az mno.hu például így ujjongott: „Európa-párti, szociális, liberális és fiatal – a Momentum Mozgalmat ekként méltatta Michael Roth a közösségi oldalán – a találkozón Fekete-Győr András, Orosz Anna és Soproni Tamás vett részt. A kormány részéről Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkárral tárgyalt, Roth nyitott, valóban jó beszélgetésről számolt be. Facebook-oldalán egy sorosozó plakát fotóját is megosztotta: az ilyen Soros György elleni állami plakátkampányra nincsenek szavak. A plakátok mindenhol ott lógnak Budapesten – írta a képhez.”

A hvg.hu ugyanerről: „Német miniszter: ’A Soros elleni plakátkampányra nincsenek szavak’.

Roth természetesen egy jó cselédtől elvárható reflexekkel vágta fel Facebookjára a magyar belügyekbe súlyosan beavatkozó olyan tiltakozását, amelyet sajnos ottani nagykövetségünk soha, de soha nem viszonoz. (Tudjuk, mert mi ilyenek meg olyanok vagyunk. Csak éppen azt nem értékeli senki saját magunkon kívül.)

Tiszta wellness-érzés volt a balliberális oldalon: a Mazsihisz, a budapesti izraeli nagykövet, stb.

Majd jött a vasárnapi akkora lórúgás, hogy az beillett volna egy orrszarvú öklelésnek. Amit a New York Times (ugye ennek az idézése rendben?) ezzel a címmel foglalt össze: „Izrael támogatja Magyarországot, és azt mondja, a tőkepénzes Soros fenyegetés”.

A Le Figaro pedig ilyen lakonikusan foglalta össze mondanivalóját az ügyről: „Izrael támogatja Magyarországot George Sorossal szemben”.

Erre mit tesz Roth úr?

Eltávolítja Soros-posztját facebukocskájáról. Mert így szórakozik, ennyi ideje van egy semmittevő német kormányzati szélhámosnak.

Csak ennek már nincs sajtója.

Kivéve itt.

Lovas István - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-07-15 06:31
Természetes napi gyakorlat, sajnos. Maga a facebook is töröl, minden ronda kis átlagember töröl, vagy töröltet, feljelent, vagy éppen őt törlik, vagy társait. EZ SENKIT NEM ZAVAR,MIÉRT NINCSEN MAGYAR, FÜGGETLEN FACEBOOK, EGY MAGYAR NÉVVEL.?? Lovast alig olvassák, látják. Miért hagyja ezt a Fidesz? Lovas miért nem tévéelnök a királyi egyesen, s miért nem adják írásait, idézeteit, az állandó ismétlés erejével, éjjel-nappal? Nem akarnak nyerni jövőre?
Béla
2017-07-16 05:48
Látszólag senkit nem zavar, senki nem ír ide. Csak az ő térfelükön pattoghat, a mindig csak liberális labda . Miért?

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Heti lámpás (249) Mozi világ (440) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Belföld (5) Mondom a magamét (5046) Jobbegyenes (1947) Irodalmi kávéház (502) Tereb (140) Életmód (1) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Gazdaság (656) Vetítő (37) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1453)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>