Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Weberék pofára estek a Fidesz és Orbán elleni alattomos támadással

Weberék pofára estek a Fidesz és Orbán elleni alattomos támadással

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez nem semmi! Addig jár a korsó...

Manfred Weber, mint egy kezdő gyerekszínész, úgy szaladt bele a ripacselőadásba. Ha vitt volna Junckernek egy láda gint, a bukott uniós vezető két pohár ital legurítása közt biztosan szívesen elmondta volna Webernek, hogy Orbánnal sok mindent lehet, de megzsarolni, na azt nem érdemes… Weber mégis megtette, ráadásul olyan végtelenül ostoba és árulkodó kitételekkel, mint a Soros-féle CEU melletti nyilvános kiállás.

Weber ezzel nem mást tett nyilvánvalóvá, mint saját végtelen gyengeségét, hogy ő sem több, mint Juncker. Egy báb. Merkelék, Sorosék kesztyűbábja. Ennyi és sajnos nem több.

És ezt pontosan tudja Orbán is. És most már a magyar választópolgárok is, mi több, Európa-szerte a gondolkodó emberek szintúgy.

Weber ráadásul össze-vissza beszél, minden héten mást kommunikált Orbánnal, a Fidesszel és a magyar kormánnyal kapcsolatban.

Most viszont jól érzékelhetően rászóltak, és szájába rágták, hogy mit kell mondania. Elő kell készítenie a szakítást.

A Junckeres plakátok levételének követelése érthető, ám nem ésszerű. Azt üzeni ugyanis az európai választópolgároknak, hogy a néppárt továbbra is olyan párt, amely teljes mellszélességgel kiáll egy kártékony, bukott, idióta, alkoholista mellett. Egy olyan vezető mellett, akiről egészen széles közmegegyezés alakult ki Európában a Visztulától a Temzéig arról, hogy totálisan alkalmatlan a feladatára. De nem csak hogy alkalmatlan, még hülye arrogáns is, ám ami a legvisszataszítóbb, hogy nyilvánvalóan nem Európa, az európai polgárok, hanem néhány pénzember, harácsember érdekeit képviseli.

A bocsánatkérés követelése Orbántól viszont már nem az ostoba, hanem a röhejes kategória. Az Európai Néppárt elmúlt évtizedének messze-messze legsikeresebb pártjának vezetője kérjen bocsánatot olyan törpepártoktól, és nímand vezetőiktől, akiket még a saját országuk választóik se becsülnek semmire. Akiknek nem a választási győzelem, hanem egyáltalán a lét, a parlamentbe kerülés a tét. Ugyan mire föl kérjen ezektől bocsánatot Orbán? Mert sikeres, velük ellentétben? Tán nem kellett volna föladni a keresztény elveket és nem kellett volna beállni a liberális média seggnyalóinak hosszú sorába! És ezek követelik, hogy kérjen tőlük bocsánatot Orbán. Hát erremaximum akkor fog sor kerül, ha Orbán olyan idióta, hülyévé züllik, mint ők. Magyarán: soha.

A semmiből ismét előkerülő Soros-féle CEU kapcsán megfogalmazott weberi követelés a vérlázító. A nyílt beismerése annak, hogy Weber és az őt irányító harácsemberek nem is akarnak megegyezni, hanem keresnek valami mondvacsinált indokot a szakításra.  

Hogy ebbe az öngyilkos weberi akcióba Európa belerokkanhat, akár részekre szakadhat majd, az Webert nem igen érdekli. Ő csak a zsíros brüsszeli állást látja, amit beígértek neki, ha mindenben engedelmes lesz.

]]>https://demagog.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2349) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozaik (83) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Gazdaság (665) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6164) Politika (1581) Történelem (15) Gasztronómia (539) Egészség (50) Heti lámpás (260) Autómánia (61) Nagyvilág (1465)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>