Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Vízparti vakáció

Vízparti vakáció

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Híre ment, hogy a honi migránssimizés élcsapata, a Migration Aid nevű szervezet migránsokat kíván nyaraltatni a Balatonnál.

Nekem a Balaton a Riviera,
Napozni ott szeretek a homokon,”

Sláger 1960-ból

Ezáltal a Balaton valóban hasonlatossá válik a Riviérához, és mi is megtekinthetjük a burkiniben pancsoló arab szépasszonyokat, valamint eredeti migránsok molesztálhatják lányainkat és asszonyainkat. Felzárkózunk a világszínvonalhoz.

Amint azt a hírekből megtudtuk azért kívánják odavinni őket, hogy az illetők „kipihenjék” magukat. Gondolom rájuk is fér, a hosszú, nehéz, gerincroppantó munka után, mellyel fatornyos hazánk jobblétén dolgoztak egész évben. Világos, aki ad, az kap is. További cél a migránsok integrációjának – bármi legyen is az – elmélyítése. Ennek nyilván a legjobb módszere az, hogy ugyanúgy egymás között lesznek, mint a migránsszálláson és ugyanazok a pesti, ősbölcsész migránssimogatók nyalják a talpukat. Fő a változatosság.

Utólag azt is mondták – nyilván ki akarták fogni a szelet az ellenérvek vitorláiból – hogy a későbbiekben rászoruló magyar családokat is nyaraltatni fognak. Mondjuk arra még befizetek, mikor a 32 tagú Kalányos család bemutatót tart az arab-cigány együttélés finomságaiból. Főleg, ha Kalányos Rómeó beleszeret Zulejkába és viszont.

Közbevetőleg megjegyezném, hogy nem tudom észrevették-e, de a libsiknél a cigányok úgyszólván teljesen kimentek a divatból. Nem oly régen még szinte kizárólag őket védték, aggódván testi épségükért és egyenjogúságukért. A védelem módszerei is ugyanazok voltak, mint most. Először vonyítókórus a haladó sajtó hasábjain, pénzgyűjtés, fasisztázás, brüsszeli fenyegetőzés, emberjogi bíróság. (A cigányok védelmének történései egyébként kísértetiesen emlékeztetnek a migránsok védelmére; szinte minden konkrét, jól megvédett személyről később kiderült, hogy bűnöző. Bár a cigányok javára legyen mondva, ők még nem robbantottak fel senkit.)

ŐK VOLTAK MINDEN FASISZTÁK CÉLPONTJAI, A MEGALÁZOTTAK ÉS MEGSZOMORÍTOTTAK.

Nemrégen még a gyöngyöspatai cigányok csillebérci menekülése – mely később csak üdüléssé szelídült – foglalta el a haladó sajtót faltól falig. Mostanra – úgy tűnik – ez a probléma már megoldódott és a kitárt, szerető libsi szívekben a cigányok helyét a buzik és a migránsok foglalták el. Hol van már a tavalyi Mohácsi Viktória?

Nem tudok szabadulni attól a benyomástól, hogy haladó honfitársaink emberszeretetének tárgyait a divat választja ki helyettük és a cigányok most nincsenek a közkedvelt témák között.

SZEGÉNYEKET IMMÁR NEM MENTI MEG SENKI.

Hogy pontosan hol is lesz a szóban forgó migráns rekreációs létesítmény az még nem tudható, illetve ellentmondó hírek érkeznek róla, azt azonban tudjuk, hogy bő nyállal a Tündérliget névre keresztelték el, nyilván a leendő lakók után. Megjegyzem a Tündérliget elnevezés tulajdonképpen a kulturális imperializmus mintapéldája, lévén, hogy a tündérekről szóló mai elképzeléseinknek nincsenek megfelelői a mohamedán mondavilágban. A tündéreket egyébként a költői képzeletű nép légies, szárnyas lényeknek gondolja, teve és kuszkusz nélkül. Ahhoz, hogy az ideszabadult migránsokat tündérnek lássa valaki igen komoly anyag szükséges valamelyik romkocsmából. Persze minek nevezzék? A magyar lélekben minden bizonnyal visszatetszést keltene mondjuk a dzsinn-tanya elnevezés.

Nagy a titkolódzás, így azt sem tudjuk, hogy pontosan hány tündér lakja majd egyszerre a ligetet. Egy dolog tűnik biztosnak, hogy faházakban fognak lakni, melyeket önkéntesek készítenek majd fel, de csak ha elmúlik a meleg. Általánosságban is keveset tudunk a részletekről, melyekben az ördög lakozni szokott. Nem tudjuk például, hogy miképpen látják el őket. Ki takarít? Mert ugye, ha nekik kell, akkor a migránsszállások tapasztalatai szerint példátlan kosz uralkodik el rövid idő alatt. Persze lehet, hogy önkéntes libsik hordják majd el alóluk a szemetet, ami szintúgy nagyban segíti a beilleszkedésüket és alátámasztja abbeli erős meggyőződésüket, hogy a gyaurok egytől-egyig a mohamedánok szolgáinak valók és hülyék.

Amúgy az esemény valójában kettős, bár egymással összefüggő célt szolgál. Az egyik a botrányokozás. Ez békés országokban a baloldali szájhősök merészsége; forradalom gumival. A másik ok a kétségbeesés. A Migration Aid-ot a munkanélküliség réme fenyegeti. A kerítés betett nekik. Alig van egy két migráns, akire rá tudnak ugrani, hogy megmentsék őket. Márpedig ez esetben a pénz sem csordogál. Nincsenek jól fizető forradalmi állások sem. Az aktivistákat az a felfoghatatlan rémség fenyegeti, hogy dolgozniuk kell. Nem csoda, hogy ettől a szokatlan és undorító lehetőségtől a legmélyebb kétségbeesésbe zuhantak. E tekintetben a projekt sikeres. A haladó sajtó napok óta a fasiszta fideszes polgármesterekről és a retardált lakosságról cikkezik, ami – ebben a melegben – önmagában is forradalmi cselekedet.

Én a magam részéről mélyen egyetértek azzal, hogy e néhány „oltalmazottat” és „menekültet” akiket az állami hivatalosság befogadott, aktív kikapcsolódásba részesítsék. Szerintem fukarságra és részvétlenségre utal, hogy csak a Balatonra viszik őket. Véleményem szerint sokkal jobban éreznék magukat valami turisztikailag híresebb helyen. Javaslom üdültetésüket például a görög tengerparton. Beszállok az utazási költségekbe. Odafelé.

]]>http://aristo.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Gazdaság (667) Belföld (8) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6236) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2379) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Tereb (141) Történelem (15) Egészség (50) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>