Ma 2021 január 20. Fábián, Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.
Vicc, ahogyan a Soros-blog tudósít

Vicc, ahogyan a Soros-blog tudósít

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Mondja, elvtárs, van magának otthon hűtőszekrénye?

Van egy remek szovjet vicc. Sok egyéb mellett a viccmeséléshez sem értek, de azért időnként meg szoktam próbálkozni vele. Íme. A szovjet hűtőgépgyár öreg munkása nyugdíjba megy, és ebből az alkalomból interjút készítenek vele. – Mondja, elvtárs, van magának otthon hűtőszekrénye?

– Nem, nekem nincs. – De ember, maga 40 évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, ahol semmi mást nem gyártottak, csak hűtőgép-alkatrészeket! Ha minden nap csak egy kis alkatrészt vitt volna haza, már lenne otthon hűtője! – Higgye el, próbálkoztam több éven keresztül, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig tank jött ki belőle.

Valahogy így születhetnek meg a 444.hu propagandaanyagai a migránsokról és a migrációról. Kimegy a libsi sajtómunkás mondjuk Svédországba azzal a céllal, hogy jól feltárja az igazságot, hogy megírja a no-go zónákat, a katasztrofális közbiztonságot, a betiltott vagy férfiatlanított zenei fesztiválokat, a férfiatlanításon még át nem esett fesztiválokon tapasztalható tömeges abúzusokat, a külvárosokban fáklyaként lobogó, felgyújtott, majd porrá égő Volvókat, a migránsok közt dúló, kézigránátokkal és Kalasnyikovokkal vívott bandaháborúkat, a keresztény templomok és a zsinagógák elleni támadásokat, de akármit csinál, bárhogy illeszti egymáshoz a fent említett eseményeket, valahogy – a fene se érti, hogyan, de – mindig migránssimogató propagandát sikerül összeraknia.

A napokban például Sarkadi Zsolt a 444.hu-n hamiskás félmosollyal a szája szegletében vezetett fel egy ilyen hűtőszekrény-alkatrészekből összeeszkábált tankot. Sarkadi, őszintén mondom, rendkívül bátor fiú, mert egészen a kies Svédországig röppent, azon belül is Malmőbe, ahol megkereste a választás előtt még kellemes miliőjű, multikulturális hipszternegyedként bemutatott Rosengardot.

Zsolt beszámolóiban időközben rossz hírűvé változott Rosengard. Na de Istenem, van ilyen… Vége a választásnak, időnként lehet akár igazat is mondani. Egyébként a „rossz hírű” jelző az egyetlen objektív és korrekt állítás a 444.hu újságírója által összeszerelt tankban.

Rosengardról sok érdekfeszítő hírt közöltünk már. Olvasóinkat – nem a 444.hu, hanem a mi olvasóinkat – nem is érik felkészületlenül azok a hírek, hogy a városrész katasztrofális közbiztonsági állapotnak szomorkodik, mindennaposak a bandaháborúk, a bevándorló migránsok nem beszélnek svédül, de párhuzamos társadalmat hoztak létre, ahova a rendőrség csak a legvégső esetben vonul ki.

Akkor is csak akkor, ha komoly tűzerőt meg harckocsit vihet magával. De ilyen felszereléssel se nagyon erőltetik a katasztrófaturizmust, mert a svéd rendőrök az esetek túlnyomó részében megalázott és megszégyenített vert seregként szoktak kimenekülni a rossz hírű negyedből.

Sarkadi is megkaphatta a tájékoztatást, hogy fegyveres kíséret nélkül ne kolbászoljon Rosengardban, mert könnyen eltalálhatja egy eltévedt repesz, esetleg ha egy kicsit nem figyel oda, villámgyorsan kikaphatja, majd azon melegében értékesíti a belső szerveit egy ilyen üzleti tranzakciókra szakosodott, közel-keletiekből álló csoport.

Azt nem tudhatjuk, hogy Zsolt betartotta-e az instrukciókat, mindenesetre abban a pár snittben, amikor a kamera őt is mutatja, nem látszanak mellette a szigorú tekintettel ácsingózó testőrök. A kis videóra amúgy nem érdemes sok szót vesztegeti. Zsolt a beszédes nevű Yalla Trappan nevű NGO-t mutatja be, amely egy olyan civil szervezet, ahol munkát kaphatnak azok a zsákokba csomagolt migránsfeleségek, akiket uraik nagy ritkán, pár órácskára kiengednek a lakásaikból.

A dacos, pár órán át szabadon engedett asszonyok ilyenkor elmehetnek a Yalla Trappanba függönyöket varrni, illetve levélbe töltött bárányt főzni. Máshoz ugyanis nem értenek.

Ennyit a szíriai agysebészekről és atomfizikusokról szóló esti mesékről.

A Közel-Keletről egészen a közeli Malmőig menekült migránsnők valószínűleg nem beszélnek se svédül, se angolul, és szakmát se tanultak azokban az országokban, ahonnan útnak indultak. Ezért végzik ezeket a munkákat. Sarkadiék persze sikertörténetként állítják be, hogy pár asszonyt rá tudott venni egy NGO, hogy néhány órára elszökjön otthonról dolgozni. Sikertörténet ez a javából.

Természetesen a szervezet vezetője nem hagyhatja ki a szokásos sivalkodását az idegengyűlöletről. Szörnyülködik egy sort azon, hogy milyen rasszisták az emberek. Holott szerinte csak az ismeretlentől félnek. Szerintem viszont a repeszektől meg attól, hogy pár csintalan afgán fiatal hazafelé menet megtámadja, kirabolja, megkéseli, megerőszakolja, majd esetleg még felgyújtja az autóját is.

Attól félnek az emberek, amiket a saját szemükkel láttak. Amiket átéltek. Amit megtapasztaltak. Amiket megismertek. Nem, nem az ismeretlentől. És amiről a 444.hu nem számol be.

Mert Soros úr blogja csak a vidáman varrogató és főzőcskéző asszonyokat mutatja meg. Pedig van Rosengardban sok más is. Sokkal több, mint amit Sarkadi Zsolt bemutatott.

Apáti Bence -]]> www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Jobbegyenes (1947) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Politika (1571) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1453) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (14) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (502) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Sport (729) Heti lámpás (249) Gazdaság (656) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5046) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>