Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Verhofstadt csúnyán lebukott

Verhofstadt csúnyán lebukott

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Végre!

A bevándorláspártiak kedvenc fogtündére úgy véli, Európa csak akkor tud versenyképes maradni, ha „birodalommá” alakul.

A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) pártcsalád vezetője a CNN-nek nyilatkozva ]]>arról beszélt]]>: a nemzeti, hazafias pártok előretörése azt fogja eredményezni, hogy az unió „belülről el fog halni”. Valójában Verhofstadt attól tart, hogy Brüsszel veszíthet hatalmából.

A világ fejlődik, ebben a fejlődésben pedig nem a nemzetállamok, hanem a birodalmak a meghatározók. Kína egy birodalom, akárcsak India és az Egyesült Államok. Egy olyan Európai Uniót kell tehát létrehoznunk, amely meg tudja védeni érdekeit.

Egy másik alkalommal a ]]>Euronewsnak]]> Verhofstadt arról beszélt, hogy az USA mintájára létre kellene hozni az Európai Egyesült Államokat. Noha a belga politikus rendre azt állítja, ez nem csorbítaná a tagállamok szuverenitását, abból, ahogyan Magyarországot támadja a bevándorlás megállítása miatt, inkább az látszik, hogy megtörné a renitenskedő tagállamokat. Bár kétségkívül Verhofstadt az egyik leghangosabb támogatója az európai szuperállamnak, de nem ő az egyedüli: az Európai Parlament korábbi elnöke, az érettségivel sem rendelkező Martin Schulz is hitet tett az Európai Egyesült Államok mellett, akárcsak Emmanuel Macron francia államfő.

Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1456) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Sport (729) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Politika (1578) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (504) Mozaik (83) Tv fotel (65) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5390) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gazdaság (657) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Egészség (50) Történelem (14) Belföld (6) Jobbegyenes (2055)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>