Ma 2020 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Hogy nem sül le Karácsony Gergely képéről a bőr

Hogy nem sül le Karácsony Gergely képéről a bőr

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bizony-bizony!

Politikai elvtelenségből a Jobbik megdöntötte a világcsúcsot, de ezzel csak annyit ért el, hogy súlyos válságba került - mindezt Karácsony Gergelynek sikerült kiböfögnie a száján a Népszava riporterének a kérdésére. Hogy jön ahhoz ez az ember, hogy politikai elvtelenségről beszél? Ebben az országban tényleg bárki-bármit mondhat mindenféle következmény nélkül? Sajnos úgy tűnik igen, ennek a teljesen alkalmatlan és immorális embernek a balliberális sajtóban tényleg mindent elnéznek, és nincs semmilyen viszontkérdés. Persze Karácsony a neki nem szimpatikus sajtótermékeknek nem nyilatkozik, így a kínos kérdéseket fel sem teszik neki.

Karácsony az, aki eddig minden politikai szövetségesét becsapta, átverte, és abban a pillanatban, amikor nagyobb koncot látott, akkor odébállt. Tényleg ez beszél bármilyen morálról? A legszomorúbb ebben a történetben, hogy Karácsony ellenzéke mélyen kussol és lapít, mint az a bizonyos a fűben. Nem tudom, mire várnak, de itt lenne az ideje egy tájékoztató kampányt indítani, hogy három év alatt, mit sikerült elérnie ennek az embernek Zugló élén. Elárulom nem lenne túl hosszú a lista. 

Reméljük Karácsonynak a végső bukást a mostani lépése hozza el, mivel az egész baloldalt jól szimbolizálja ennek az embernek a pályafutása. Korábban azt mondta Karácsony, hogy jobban utálja a szocikat, mint a Fideszt. Sokkal hitelesebb lenne ha inkább ezt mondaná: Bárkivel lefekszem egy mandátumért. Akkor végre igazat is mondana.

Kovács András - ]]>https://honatya.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Mozi világ (440) Heti lámpás (246) Titkok és talányok (12) Gazdaság (655) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4935) Flag gondolja (33) Sport (729) Irodalmi kávéház (492) Nagyvilág (1452) Jobbegyenes (1906) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Történelem (14) Belföld (5) Életmód (1) Autómánia (61) Politika (1571) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>