Ma 2021 augusztus 01. Boglárka napja van. Holnap Lehel napja lesz.
Vásárhelyi Máriát lekörözte egy-két sánta kutya

Vásárhelyi Máriát lekörözte egy-két sánta kutya

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hazugságon, esetleg leépülésen kaptam a publicistát?

A 168óra ismét teret adott az egykor talán húzónévnek számító, mára úgy tűnik leépülőfélben lévő Vásárhelyi Máriának. Gyűlöld is cikkével iskolapéldáját követte el egy hazugságra épülő propaganda írásának.
Nézzük miért:
"Azokat pedig, akiknek menedékkérelmét első fokon elutasították, éheztetéssel próbálják rávenni, hogy elhagyják a tábort, és visszatérjenek Szerbiába, annak ellenére hogy a szerb hatóságok egyértelműen közölték, egyetlen menekültet sem fogadnak vissza."
Adottak tehát a migránsok, akik ugye nem menekültek, hisz kérelmüket Vásárhelyi szerint is elutasították. Nekik el kell hagyniuk a tranzit zónát (nem tábort!). Viszont a gonosz szerb hatóságok a menekülteket (akik, mint tudjuk, nem menekültek) nem fogadják vissza.
Ebből mi következik?
Az, hogy éhen halt migránsok tetemei lephetik el már a senkiföldjét a magyar-szerb határon.
Érdekes álláspont, de nem kell hozzá elvégzett 8 osztály sem, hogy bárki megállapítsa, nettó hülyeség. (Csodálom, hogy senkinek sem szúrt szemet a publikáló médiumnál, bár az is lehet, hogy a Soros Alapítvány egykori elnöke lányának nem mernek visszaszólni.)

De az MTA főmunkatársának – hogy ki mindenkinek lehet még ilyen címe, azt csak a Jóisten tudja?! – kaotikus gondolatmenete még fokozódik is, mert a következőt írja:
"S minthogy az állam nem hajlandó emberségesen bánni a menekültekkel, ez a magatartás elkerülhetetlenül normává válik azok körében is, akik a menekülteket őrzik és ellátják."
Ez is nettó hülyeség, mert ha valaki menekültstátuszt kap, az Magyarország területe felé elhagyhatja a tranzit zónát, őt nem őrzi már senki Magyarországon!

Tegyük hozzá: ahogy egyébként teljesen jogos, hogy a leginkább hamis papírokkal, hamis indokkal területet foglalni igyekvő migránsokat szigorú körülmények között őrzik, majd amikor a hamisságot a magyar hatóságok rájuk bizonyítják, visszaküldik oda, ahonnan jöttek!

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gazdaság (659) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Egészség (50) Tereb (138) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5467) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2084) Politika (1578) Történelem (14) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>