Ma 2021 április 12. Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.
Üzenet Pörzse Sándornak

Üzenet Pörzse Sándornak

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Sándor csúnyán leszerepeltél!

A Jobbik tévéjében butázta és parasztozta le a magyarokat Pörzse Sándor és Havas Henrik. Pörzse korábbi párttársa nem hagyta szó nélkül a beszélgetést. Toroczkai László emlékeztetett: a magyarokat most lebutázó Pörzse, korábban milliókat keresett a lenézett magyaroknak köszönhetően a Jobbikban.

Pörzse Sándor a környékükön lakik a Dunakanyar egy egyenes tartású magyar embere - így mutatta be a Jobbik Online tévéjének műsorvezetője – Havas Henrik – a Jobbik volt országgyűlési képviselőjét. Pörzse Sándor mindig is büszke volt magyarságára, amit hangoztatott is, ám korábban több szélsőséges és megdöbbentő kijelentést is tett. 2010-ben a KDNP-s Salamon László nevével és vélt származásával szórakoztatta a közönséget egy miskolci fórumon.

A Salamon nevű kereszténydemokrata, megadva az alaphangot azt mondta, hogy… már jó, mi?...... Slamon bá'..... de úgyis néz ki.....

Akkor gúnyosan azt mondta, hogy a Rosensteinek nem vehetik el a magyarok helyét.

Sőt, Pörzse politikusokat is sértegetett, Vadai Ágnest nőimitátornak nevezte, amikor még a Jobbikban tevékenykedett.

Azt hittem, most lehet, hogy nagyon-nagyon durván hangzik, amit mondok: én hittem benne, hogy mi vagyunk a kiválasztott nemzet. Érted? Hittem benne, én is elhittem azt, hogy még az izét is mi találtuk föl a cinket is meg a mindent. És aztán rám, én most pont az ellenkezőjét látom. Tehát ennyiszer becsapni egy népet ahányszor a magyart becsapták nem lehet csak akkor, ha buta. Most már nem tudok tényleg mást mondani.

Most pedig a Jobbik tévéjében butázta és parasztozta le a magyarokat Pörzse Sándor. A balliberális Havas Henrik pedig helyeselt.

A magyar, az buta Márai megírta, hogy mi Trianonban nem csak területeket vesztettünk el, hanem elvesztettük a polgárságunkat, a Kassát, a Szabadkát, a Nagyváradot, mindent elvesztettünk és itt maradtak ezek az Illyés Gyula által megénekelt parasztok, a zsellérek, akit lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr és ezek most gyűlölik Budapestet amelyik valóban világváros, valóban multinacionális, valami elképesztő kulturális háttere van és ezek a parasztok nem bírják elviselni.

- jelentette ki Havas Henrik.

Szeretnék akkor most üzenni Havas Henriknek és Pörzse Sándornak, de leginkább Pörzse Sándornak, hiszen Havas Henrikről, egykori tanáromról mindig is tudtuk, hogy hol áll, mindig is a nemzeti oldallal szemben a magyarsággal szemben helyezkedett el

– így üzent Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke YouTube-videóban üzent egykori harcostársának.

De tudod Sanyi te, aki 2010-ben olyan nagy magyar voltál, és ennek köszönhetően rengeteg pénzt kerestél 2010 után a Jobbikon keresztül milliókat vágtál zsebre, az általad lenézett és butának tartott magyarok munkája, hite, reménye és az adó forintjai által, de most, amikor már nem keresel olyan sok pénzt, mert tönkre tettétek ezt az egykori nemzeti pártot a Jobbikot, most hirtelen lenézed, utálod és butának tartod ugyanezt a magyar népet.

– mondta Toroczkai, megkérve Pörzsééket, hogy a Nemzeti TV-ből vegyék ki a nemzeti jelzőt, mert szerinte ahhoz már semmi közük.

HírTV

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Vetítő (37) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Tv fotel (65) Életmód (1) Jobbegyenes (2004) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Mondom a magamét (5221) Mozi világ (440) Heti lámpás (254) Nagyvilág (1454) Gazdaság (657)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>