Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Ujhelyi gusztustalanul beszélt Orbánról

Ujhelyi gusztustalanul beszélt Orbánról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elég volt, ne tűrjük tovább!

Ujhelyi: „Orbán Viktor hülyének néz mindenkit”

„Akinek ennyi a mondanivalója, az ennyit is ér!” címmel közölte legfrissebb vasárnapi fröcsögését Ujhelyi István.

Ujhelyi István a Facebook-oldalán mocskolódott egy sort tőle megszokott vasárnapi programként.

„Most arra akarom felhívni mindenki figyelmét (és elsősorban a Fidesz politikáját támogató tisztességes kormánypártiakét), hogy Orbán Viktor és csapata tökéletesen hülyének néz mindenkit. És elsősorban saját követőit”

– írja a szoci EP-képviselő, aki szerint „az orbánisztáni selejt világgal szemben az MSZP és a Párbeszéd szövetsége az, amely világos alternatívát mutat”.

Ujhelyi dühöngésének tárgya ezúttal ]]>a Fidesz EP-választási programja]]>. Szerinte „a Fidesznek volt (…) arca szégyenérzet nélkül egy olyan »hét pontos akciótervet« meghirdetni a héten európai programként, amelyben csak sorosozásra és migránsozásra futotta” – sivalkodik Ujhelyi István, aki aztán el is ereszti magát:

„Tisztelt választók, Önöket a Fidesz agymosott droidoknak, a szavazóurnához terelhető buta lemmingeknek tartja. Pont.”

Ujhelyi István önjelölt botcsinálta pszichológusként végül még acsarkodó elemezgetésbe is kezd:

„Hiába írják ki a fejük fölé, hogy nekik »Magyarország az első«, nekik a néphülyítés az elsődleges. Ez a hétpontos akármi tökéletesen megrajzolja Orbán és a Fidesz mentális állapotát, a magyarság sorsához való igazi viszonyulását. A lázári szállóigét újragondolva, mondhatnánk azt is: akinek ennyi mondanivalója van, az ennyit is ér.”

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Életmód (1) Történelem (15) Heti lámpás (259) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1465) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6082) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Politika (1581) Belföld (6) Mozaik (83) Sport (729) Jobbegyenes (2313) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (664)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>