Ma 2020 november 25. Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.
Tordai Bence teljesen kiborult

Tordai Bence teljesen kiborult

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Segítség, ez a pali megőrült!

Dömötör szerint ahogy a budapestiek bontogatják a karácsonyi ajándékokat, rájönnek, hogy az egyik csomag dugódíjat, a másik a szuperkórház leállítását, a harmadik egy rakás új pozíciót rejt.

Tordai Bence (Párbeszéd) a kormányzati és az ellenzéki vezetésű fővárosi önkormányzat által hozott intézkedéseket vetette össze. Értékelése szerint a kormánypártok a hatalom embereinek érdekeit érvényesítik, a Karácsony Gergely főpolgármester vezette főváros pedig az emberek hatalmát érvényesíti.

Közölte, a kormánypártok uralni akarják a kultúrát, Karácsony Gergely viszont kiáll a színházak és a kultúra szabadsága mellett. A kormánypártok felszámolják a bíróságok függetlenségét, a fővárosban az átlátható működést biztosító rendelkezéseket fogadtak el; a kormánypártok kizárólag a pártállami média modelljét tudják alkalmazni, közben Karácsony Gergely megakadályozza a propagandamédia terjesztését – sorolta. Bírálta még a többi között a rabszolgatörvényt, a társadalombiztosítási szabályok megváltoztatását.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a rabszolgatörvényről szólva azt mondta, egyetlen helyről rúgtak ki egy gyermekes anyukát, mert nem vállalt túlórát, Józsefvárosból; egyetlen polgármesterről tudnak, aki megüzente, ki nem lehet színházigazgató, Karácsony Gergely.

Elmondta, ahogy a budapestiek bontogatják a karácsonyi ajándékokat, rájönnek, hogy

az egyik csomag dugódíjat, a másik a szuperkórház leállítását, a harmadik egy rakás új pozíciót rejt,

pár kerületből pedig hallani lehet „a Czeglédy nevű krampusz mocorgását”, rábízták ugyanis az átvilágítást. Megjelentek a múlt emberei, de nem a kéményen, vagy rénszarvas húzta szánon érkeztek, hanem Karácsony Gergely hívta őket – közölte.

A Gothár-ügy kapcsán minősíthetetlennek nevezte Burány Sándor (Párbeszéd) egyik kijelentését és kifogásolta, hogy a máskor címeres jogvédő képviselők most hallgatnak. Arra szólította fel az ellenzékieket, szakítsák meg az együttműködést a képviselővel, ha ezt nem teszik meg és tovább lapulnak, akkor a jövőben nem lesz semmilyen alapjuk arra, hogy emberi jogi és erkölcsi kérdésekben bárkit számon kérjenek.

(MTI)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4930) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Tereb (140) Autómánia (61) Gazdaság (655) Mozi világ (440) Sport (729) Mozaik (83) Életmód (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Politika (1571) Belföld (5) Heti lámpás (245) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (492) Kultúra (6) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Nagyvilág (1452) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1903) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>