Ma 2020 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Talpig úrihölgy

Talpig úrihölgy

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Baranyi Krisztina azzal védekezett, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja.

Lehülyézte politikustársát.

A héten tárgyalták a ferencvárosi költségvetést, amit a kerületet vezető ballib többség el is fogadott nagy bőszen. Ennek következtében a szociális támogatások nagy része negyedére csökken, a polgármesternek ráadásul esze ágában sincs megkérdezni a ferencvárosiakat a vendéglátóhelyek nyitvatartásáról, azt mondta: az érintett helyeken már csak turisták laknak. A csütörtöki ülésen a ]]>Magyar Hírlap]]> tudósítása szerint Baranyi Krisztina nemes egyszerűséggel még le is hülyézte a fideszes Gyurákovics Andreát. A polgármester azzal védekezett: véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja.

Míg a fideszes politikus a kerület költségvetésének tárgyalásán éppen arról beszélt, a szociális támogatások jelenlegi mértékének megtartásához többek között fel lehetne használni a takarítógépre előirányzott harmincmillió forintot, a polgármester csak annyit közölt,

ez hülye!

Mint ismert, a Baranyi által benyújtott költségvetés felére-negyedére csökkenti az iskolakezdési, az időseknek járó, a lakásfelújítási, a játszótérépítési, a tömeg- és diáksport-támogatásokat, ám a helyi Fidesz–KDNP-frakció szerint a 2019-es nagyságrendek tarthatók lennének, s ehhez konkrét átcsoportosítási lehetőségeket is javasoltak. Baranyi Krisztina erre úgy reagált, hogy ez egy pofátlan előterjesztés.

Nyilvánvalóan megzsarolták a polgármestert azzal, hogy ha az ő kéréseik nem kerülnek be a költségvetésbe, akkor nem támogatják, és célt értek„

– mondta a lapnak Gyurákovics Andrea.

A hülyézéssel kapcsolatban kijelentette: a stílus maga az ember. Sérti az ülés méltóságát Baranyi viselkedése, a költségvetés tárgyalása komoly dolog, ennek ellenére most is folyamatosan alpolgármesterével, a kutyapárti Döme Zsuzsanna „Suzival” vihorászott, illetve a hozzászólókat minősítgette.

Bokor Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (239) Kultúra (5) Autómánia (61) Gazdaság (644) Egészség (50) Belföld (5) Tv fotel (65) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gasztronómia (539) Sport (729) Jobbegyenes (1719) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Tereb (139) Nagyvilág (1448) Mondom a magamét (4407) Flag gondolja (33) Politika (1571) Irodalmi kávéház (484)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>