Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Szétszedték a baloldal miniszterelnök-jelöltjeit a meccs után

Szétszedték a baloldal miniszterelnök-jelöltjeit a meccs után

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Dobrev Klára, Fekete-Győr András és Karácsony Gergely is megkapta a magáét

– Ha rajtad múlik, se stadion, se utánpótlás, csak a derékig érő gaz, ami miatt szégyenkezni kell miattad

]]>üzente Karácsony Gergelynek]]> az egyik kommentelő, miután Budapest főpolgármestere a magyar–francia mérkőzés után gratulált a magyar válogatottnak. Mások arra figyelmeztették Budapest első emberét, hogy megválasztása előtt stadionstopot hirdetett, amely ha megvalósul, a Puskás Arénát sem fejezték volna be. – Ilyen az, amikor méhlegelő helyett stadiont építenek – szúrt oda egy másik hozzászóló.

 

Karácsonyhoz hasonlóan,]]> Dobrev Klára sem úszta meg]]> a kommentelők őszinteségét. Történt ugyanis, hogy a bravúros pontszerzés után Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt miniszterelnök-jelöltje is a magyarok sikerének örvendezett,

a kommentelők ugyanakkor emlékeztették arra, hogy „Gyurcsányra és Niedermüllerre ma délután ráizzadt a francia mez…!!!”

Persze nem ők voltak az egyetlenek a DK-ból, akik a franciáknak drukkoltak: Hommonnay Gergely, homoszexuális DK-aktivista ugyanis ]]>a „hajrá, franciák” kiírásával]]> egyértelművé tette: nem a magyar válogatott győzelmében bízik.

Hasonló módon ]]>kezdték ki]]> a kommentelők Fekete-Győr Andrást is. Volt, aki azt kérdezte a Momentum elnökétől, hová tűnt a román focimeze, esetleg épp mosásban van-e? Mások azt vágták a fejéhez, hogy

ezt az élményt vették el a Nolimpiával és a NoEB-vel az emberektől.

Ennyire döntetlennek még nem örültünk!

„Ennyire döntetlennek még nem örültünk! Szép volt, fiúk!” – írta a magyar–francia meccsre reagálva Hollik István kormányszóvivő. Orbán Viktor miniszterelnök a Puskás Stadionról feltöltött panorámaképhez csak ennyit írt: „Mi, magyarok.”

„Köszönjük szépen, értünk, vagyis az »egyes helyek«-ért nem kell aggódni.
Gyorsabban kellett volna oltani, és akkor máshol is lehetne ilyen hangulat. Hajrá, magyarok!”
– írta közösségi oldalára Szijjártó Péter, arra reagálva, hogy több nyugat-európai médium és politikus is aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon telt házas Eb-meccseket rendeznek.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gazdaság (711) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Heti lámpás (319) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2815) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7657) Életmód (1) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Vetítő (30) Politika (1582) Történelem (18) Belföld (11) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>