Ma 2021 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Szeretem Havas Henriket!

Szeretem Havas Henriket!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lehet Őt nem imádni?

Celebeket kezdtem keresni. Évekig nem tudtam, hogy akár nekem, vagy bárkinek erre szüksége lenne. Enni és inni ugye nem lehet az ilyesmit. De utánaolvastam, hogy a celeb az az, aki megmondja, hogyan kell élni. Hát essünk neki!

Pumped Gabo! Pumped Gabo munkásságát feldolgoznom sokáig tartott. Utána hosszú percekig vívódtam magammal arról, hogy ezt miért tettem. Egy tükörtojás megvan uszkve öt perc alatt. Egy Pumped Gabo életpályája? Ne kérdezzenek számot.

Utána rákerestem Csóró Lalira. Ez is isteni volt. Fájt valamiért a fejem, és ezért ki tudtam kapcsolni hosszú percekre. Elmentem nézni ebihalakat és az ebihalak okosan nyilatkoztak. Mármint, viszonylatában.

Ezt követően megtekintettem, hogy az „Exek az édenben” Csaba hogyan taktikázik, Franciska hogyan villant és Norbi és Milán miképpen köt szövetséget.

Tudják, kitartó ember vagyok. Nekifutottam a BB-vel és VV-vel kezdődő emberek neveinek is. Az volt az a pillanat, amikor elkezdtem komolyan szemezni egy székkel. Azon a széken volt valami mahagónis beütés, és az a szék nem beszélt. Próbálkozni sem akart olyasmivel, ami nem megy. Az egy igen szimpatikus bútor volt.

Nem ment ez a populáris celeb-kutatás nekem, valljuk meg! Ezért kezdtem keresgélni politikai véleményalkotókat, hátha ezzel többre jutok, itt állítólag diplomás, embereket oktató, nagyon bölcs emberekről van szó.

Kínos bevallanom, legalább harminc percig maradtam le a Tom és Jerryn. Ott egy macska vert egy egeret, vagy fordítva. Vagy mindegy, korábbi tapasztalataimhoz képest színvonal volt.

Aztán néztem Puzsér Róbertet, akinél jobban üvölteni csak a szomszédom esztergagépe tud, meg egy csomó nagyon okos ember. Ne nevesítsünk, ebből élnek. Ebből olyan okosak.

Aztán jött Havas Henrik. Akkor megvilágosodtam. A média-celeb független képviselőjelöltként indul a kisoroszi választáson vasárnap. Állítása szerint nem kampányol, hiszen nincs rá szüksége.

„Úgy gondolom, hogy nekem már nem kell bemutatkoznom”.

Ez így van. Én személy szerint kevesebb dolgot imádok úgy, mint Havas Henrik függetlenségét és önzetlenségét!

Szeretem ezt az embert!
Lehet Őt nem imádni?

Kérem, ne mindig értsenek egyet velem…

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Gazdaság (662) Mondom a magamét (5644) Mozaik (83) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Életmód (1) Irodalmi kávéház (506) Jobbegyenes (2132) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Sport (729) Mozi világ (440) Történelem (14) Tereb (138) Flag gondolja (33) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>