Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Szél Bernadett: Botrány!

Szél Bernadett: Botrány!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Azt a betyárját!

Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához.

„Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához. A kormány szélsőséges politikájának egyik bizonyítéka az, hogy Takarónak egyáltalán köze lehet az oktatáshoz, merthogy a közelébe sem szabadna engedni, miközben jól mutatja, mit gondol a fidesz a hazafiasságról, hogy egy nyíltan nácibarát emberre bízzák a »hazafias szempontok« érvényesülését az oktatásban.

Botrány!

Közérdekű adatkérésemre a felelős minisztérium direktben letagadta, hogy foglalkoztatná a szélsőjobbos irodalomtörténészt, ezt követően a nyakukra jártam telefonon, hogy ha ők nem, akkor mégis ki, szerintem a fél intézménnyel beszéltem, mindig más hívott vissza, de nem voltak hajlandóak értelmezhető választ adni.

Csak annyit ígérhetek nekik: folytatjuk, mert számomra politikusként és emberként is elfogadhatatlan, hogy egy szélsőséges nézeteket valló ember befolyással lehet arra, hogy mit tanítunk a gyermekeinknek. Ezeket az időket semmilyen eszközzel sem engedhetjük visszaszivárogni.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gasztronómia (539) Belföld (11) Heti lámpás (320) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Mozaik (83) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7668) Autómánia (61) Tv fotel (65) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Kultúra (9) Gazdaság (711) Jobbegyenes (2819)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>