Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Százmillió holttesten gázolnak át

Százmillió holttesten gázolnak át

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Karácsony Gergely csütörtök óta gazember, erkölcsi hulla.

A Párbeszéd nevű törpepárt társelnöke, egyben a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje együttműködési megállapodást kötött két másik törpepárttal, az úgynevezett Balpárttal és az Európai Baloldal – Munkáspárt 2006 nevezetű undorító társasággal.

E két formáció jól beazonosíthatóan kommunista szervezet. Előbbi ugyan sunyin nem vörös, hanem piros-fehér-zöldre festett ötágú csillagot használ propagandaanyagain, utóbbi elnöke, Vajnai Attila viszont pofátlan nyíltsággal hord vörös csillagot a ruháján.

E jelkép jegyében a XX. században százmillió embert mészároltak le hideg tervszerűséggel, válogatott kegyetlenkedésekkel. A kommunizmus a történelem legsötétebb, legsátánibb torzulása, melynek brutális, eszelős vérfürdője egyenesen és logikusan következett Marx, Engels és más uszító ideológusok emberellenes gyűlölködéséből.

Aki vörös csillagot visel, nyíltan meggyalázza a százmillió halott emlékét, szükségképpen igenli Magyarországnak az e szimbólum jegyében bekövetkezett szovjet bolsevista megszállását, és – logikusan – azt hirdeti, hogy helyesli az áldozatok meggyilkolását. A vörös csillagot viselők Sztálin, Szamuely, Rákosi, Biszku, Kádár, a 18 éves Mansfeld Pétert felakasztó gyilkosok örökösei. Ebből pedig az következik, hogy ha tehetnék, maguk is embereket pusztítanának el ideológiai alapon.

Ezért a vörös csillagos bűnözőket minden eszközzel ki kell rekeszteni, el kell szigetelni a normális emberi közösségektől. E tekintetben semmiféle mérlegelésnek, fontolgatásnak nincs helye.

Aki nem így tesz, hanem eltűri a százmillió ártatlan áldozat cinikus meggyalázását, maga is bűnrészessé válik. A vörösökkel szövetkező Karácsony Gergely tehát bűnrészes. Szégyenteljes politikája nemcsak erkölcstelen és embertelen, hanem lábbal tiporja Magyarország Alaptörvényét is, mely kimondja, hogy mai szabadságunk 1956-ban gyökerezik. Kimondja továbbá, hogy „tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és a kommunista diktatúra uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését.”

Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a vörös csillagosokkal kötött szövetséggel az idegen megszállás, a gyilkos diktatúra oldalára állt. Karácsony Gergely hazaáruló gazember.

Ágoston Balázs - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Autómánia (61) Gazdaság (711) Politika (1582) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7654) Kultúra (9) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Egészség (50) Tereb (146) Sport (729) Jobbegyenes (2815) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Heti lámpás (319)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>