Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Soros Szent György lovagrend és a liberális Vatikán titkos boszorkánykonyhája

Soros Szent György lovagrend és a liberális Vatikán titkos boszorkánykonyhája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Új jelenség ütötte fel a fejét a baloldalon, a „pápás posztok” kitétele.

Feripóp kétségtelenül elérte azt, amit a pedofil-löttyedttökű-retrográd-ókonzervatív vonalon mozgó katolikus egyházfők közül senki idáig a balmédiában: pozitív, sőt ajnározó cikkek tömegei lepik el a világot. Pár évvel ezelőttig a „katolikus” egy szitokszó volt, a 21. század zsidaja, aki amikor épp nem a pincében kínozza saját gyerekeit, akkor elmegy papnak, hogy ministránsokat molesztálhasson. Ha éppenséggel egyik nemi perverziónak sem hódol, akkor pedig szimplán hazudik, lop, csal, a Vatikán titkos összeesküvésein fondorkodva világuralomra tör, aranytrónusokat épít a nép etetése helyett. Amennyiben pedig esetleg a Világ valamiféle nagyobb konfliktusba keveredik, akkor tuti a rossz oldalra áll, és ha teheti, akkor zsidókat öl, nácik seggét nyalja (illetve maga is náci) embereket hagy éhen dögleni, kismamákat aláz, gyerekeket öl az árvaházakban, nyomorít meg lelkileg, stb.

Ezért a narratíváért még Oscar-díj is járt, sőt nem is volt másik narratíva.

Ezzel szemben az utóbbi évek egyik meglepő fejleménye a cucktolikus (a cuckservative mintájára alkotott szavunk) embertípus megjelenése a palettán. Magyari földön is saját sajtóval, sőt, közszereplőkkel jelentkezik ez az embertípus. Napi szinten posztol ugyanis Lukácsi Katika, a Fideszből kiábrándult exkádéenpés „gyakorlókatolikus” a SzemLélek blogon, ami ennek az eszmei irányzatnak a zászlóshajója lett az utóbbi időben.

A Simi-médiában pedig a cuckservatív értelmiségi egyik ismérve a büszke hangoztatása a katolikus mivoltnak, a feszt Ferenc pápázás, meg „bezzegelés”, ami még a legbékésebb protestánsból is kénytelen előhívni a 17. századi varkocsos hajdút, vagy a dühös kálomistát. De ne menjünk ilyen messzire: ez a típus a normálisabb érzésű katolikusok számára is idegőrjítő, főleg annak fényében, hogy az általuk állandóan hivatkozott Feripápa prédikációinak fele az ő fajtájuk szapulásáról szól.

Milyen is a cucktolikus?

Elsőként hülye. Irritálóan tudatlan és ostoba. Hatalmas morállófaszokkal párosítja tudatlanságát, amit fontoskodó, affektáló, nyájaskodó, tehát stilárisan is elképesztően idegesítő szokásokkal egészít ki.

Szögezzük le: a cucktolikus vonzódása a Természetfelettihez, áldozatkészsége, krisztusi alázata tendál a nullához. Szentségimádáson, Szent Rita kilenceden, esetleg Rorátén vagy hasonló fárasztó eseményeken ritkán fordulnak elő (azok ilyen öregasszonyos dolgok) ellenben a Facebookon iszonyat aktívak, és előszeretettel hivatkoznak azokra az időkre, amikor a nagyi még elrángatta őket vasárnap misére.

A másik fajta cucktolikus „gyakorló katolicizmusa” annyit tesz sok esetben, hogy eljárnak valami belterjes közösségbe pofavizitelni, kórusokba nyérvogni, és a plébániai agapékon politizálnak hasonszőrű társaikkal, vagy valami sterillé glancolt közösségi házban. Gazdag, jómódú, felső-középosztálybeli arcok, akik elképesztő pénzeket kéregetnek össze a plébániai gyűjtéseken, amit aztán hatalmas dirrel-durral adnak oda valami karitatív célra.

Igen, ők azok a „hívők”, akikről azt mondja az általuk szénné posztolt Ferenc pápa, hogy egy ateista jobb náluk, mert az legalább őszinte.

A cucktolikusok tehát a cuckservatívokkal egyetemben a morállófasz lovagrend tagjai.

Mások szeméből előszeretettel szedik ki a gerendákat, ami természetesen mi más is lenne, mint a rasszizmus, a homofóbia, a szexizmus és a libsik összes kedvenckéje. Ezeket amúgy a libsi ismérvek szerint állapítják meg, a libsikkel együtt találják meg csodás mód és sikeresen ugyanazok szemében, akiket a libsik szapulnak ezekkel,  és mágikus módon pont ugyanott is lelnek rá a „képmutató álkereszténységre” a „bezárkózó idegengyűlöletre” a „kirekesztésre” a „másokat nemi vágyaik miatt megbélyegzőre” és az összes szépségre.

Saját képmutatásuk, ami általában a laikus szemlélő számára is nyilvánvaló, sosem tűnik fel nekik.

Nem látják az ellentmondást abban, ha a „lelkigyakorlatos házban” ami százmilliókból épült, 30000 forintos borokat nyalogatva elmélkednek arról, hogy vajh Jézus hány migránst simogatna meg naponta. Nem látják az ellentmondás saját mindennapi életmódjuk, a szegényeket, a „népet” lenéző attitűdjük, középosztálybeli „kasztjuk” és az általuk bezárkózásnak titulált viselkedés között.

Ami ugyanis nekik „kegyeskedés”, az a másik életterének, a másik életének feladása. A migráció nem az ő felsőpolgári létüket veszélyezteti egész Európában, hanem a munkásosztály és az alsó – általuk lenézett – osztályok mindennapjait, és ezért is érdemes pár pillantást vetni akár a legutóbbi francia választási térképre is, ahol Versailles és a felső (cucktolikus) polgári osztály negyedeiben tarolt Macron, az arabokkal zsúfolt munkásnegyedekben meg Le Pen.

A cucktolikusoktól a saját élőhelyükön kívüli világ olyan messze van, hogy tulajdonképp libsik ők, csak nem tudnak róla.

A cucktolikus imád Ferencpápa „menekültekről szóló álláspontjából” kiindulva migránsokat simizni és a katekizmust addig magyarázni, míg ki nem jön belőle az abortusz, az euthanázia, a válás, a fogamzásgátlás, a melegházasság és a genderpluralizmus. Azaz a cucktolikus állapot tulajdonképp egy amolyan „kapudrog” a megtérő-kitérő és a libsi kemény cuccra ráállítani szándékozott populáció részére.

A héten jelent meg Fritz Tamás cikke a „szabadkőművesek és a Pápa viszonyát” boncolgatva, ami a cucktolikus körökben a kedvenc gumicsont lett, ment is a Fidesz, kormány, Fritz, Magyar Idők bashing. Figyeltem is ezeknél a kedves farizeusoknál, hogy Sajgó Szabolcs és Böjte Csaba iraki turnéja elérte-e az ingerküszöbüket, de nem voltam meglepve, hogy ezt az akciót pont ők voltak képesek „aljas kormánypárti képmutatásként” bemutatni. Ezek szerint Fritz felvetése aljas egyházellenesség, ami „garantálja a bukást”, Böjte meg Sajgó pedig csak azért megy Irakba az ISIS által kiirtott keresztények lerombolt városaiba, hogy helyben fékezze meg a migrációt, az adófizetők pénzéből Orbán által nekik adott 1 milliárd szétlopásával a kaldeusok között.

Ezt így. (higgyék el, itt tartunk!)

Amúgy záróakkordként, ha már az iraki keresztények kapcsán a cuckterek simán Orbánozni képesek, akkor engedtessék meg nekünk emlékeztetni egy pár érdekességre. MSZP-bojkottálta, hackerek támadta kormányzati portálként engedtessék meg nekünk egy kis sorosozás.

Nem merészkednénk a habonyizmus mélymocsarába, hogy Feripóp szabadkőműves lenne, meg az Állítsuk meg a Vatikánt! poszterek tervezésébe se fognánk, de felhívnánk a figyelmet pár érdekes részletre, ami amúgy a messzi Amerikában nem is idén, hanem évekkel ezelőtt volt téma.

Ez pedig az Open Society Foundation amerikai katolikus szervezetek közötti ámokfutása volt.

2016-ban futott az ottani sajtóban az a Wikileaks-anyag, ami arról szól, hogy 2015 és a Clinton és Demokrata kampány során milyen mennyiségű pénzt juttattak el a Demokrata párthoz köthető liberális katolikus egyesületekhez a Soroshoz és a többi demokrata NGO-hoz köthető szervezetek. Amerikában ez a „cucktolikus, liberális katolikus” vonal elég messzire jutott: érsekeket, püspököket fizettek le, illetve elég durva kampányokat folytattak. Megjelent a Catholics For Choice egyesület a semmiből, amiben cucktolikusok konkrétan az abortusz mellett kampányoltak hasonlóan a Nuns on Bus kampánybuszhoz, aminek vezetője – egy mellesleg Salkaházi Sára és Slachta Margit rendjéhez tartozó szociális nővér – egy öles kereszttel a nyakában prédikált az összes slágertémáról, a buzikon át a genderpluralizmuson keresztül az abortuszig egy busszal követve Clinton kampányeseményeit.

A Soros féle pénzcsapok 2012 óta szisztematikusan építik ezt a hálózatot, de a „liberális katolikus” karitatív és egyéb hálózatok felépítése 2008 óta folyik. Egyes tradicionalista csoportok (főleg amcsi szedevakantisták) úgy látják, hogy Benedek pápa elmozdítása és Ferenc pápa kinevezése ennek a „hadműveletnek” a részét képezte, és előrevetíti az éppen most 100 éves Fatimai Harmadik Titok „pecsétjének” feltörését, ami egy 21. századi egyházszakadás és polgárháború rémét festi fel.

Nos ebbe a katolikus konteóba ne folyjunk bele, az viszont legyen elég, hogy Soros György Amerikában 2000 és 2014 között 4,538,812 dollárt adott egész pontosan olyan katolikus szervezeteknek, amelyek az abortuszpártiságot propagálták, szembemenve amúgy az egyház egyértelmű ezt tárgyaló doktrínájával. A CLIN (Catholic Legal Immigration Network) csak nevében „legal”, tulajdonképpen egy olyan nemzetközi ernyőszervezet, ami a globális migrációt segíti, a hatalmas Soros-féle miránssimogató civil-hálózat katolikus „leágazódása”, amelyik az Egyház kapcsolati rendszerén keresztül terít a világban súlyos Soros és egyéb NGO dollárokat.

Milyen hasznos is a gyarmatosítók missziós hálózata Afrikában, ha ezzel az illegális migrációt kell segíteni?

A CLIN eme tevékenységéért Gyuribától 1,495,000 dollárt kapott. A másik katolikus migránssimiző társaság, a CRS (Catholic Relief SErvices) további másfél misit kapott eme tevékenységére.

A kiszivárgott e-mailekben egyébiránt a sátánista rítusokon parádézó, lebuktatott Podesta és Soros Gyuribá konkrétan az általuk elképzelt és felépített eseménysort az akkor folyó „Arab tavasz” analógiájára „Katolikus Tavasz” fedőnévvel emlegették.

“A katolikus tavasz az, amelyben a katolikusok maguk követelik a középkori diktatúra végét, egy kis demokrácia kezdetét és a nemek közötti egyenlőség tiszteletét a katolikus egyházban”.

Az amerikai Catholic Word Report nevű újságban a Wall Street Journal újságírója dolgozta fel a történetet 2008 óta! kiderült, hogy már Obama 2008-as kampánya során két Soros-féle katolikus szervezet volt hivatott az abortusz-kérdést úgymond „neutralizálni”, ezek a Catholics in Alliance for the Common Good illetve a  Catholic Health Association voltak. Ezekben a szervezetekben több évet szántak, hogy az eredetileg is inkább a Demokrata párt felé hajló, főleg ír és hispán eredetű katolikus közösségek vezetői közül a Párt szociálliberális irányvonalának emberei kerüljenek hatalomra a „konzervatívokkal” szemben. A Catholic Word Report felhívja a figyelmet: sok esetben a Soros által pénzelt „katolikus” szervezetek igazából nem is léteznek: konkrétan többnyire az Egyház életében részt nem vállaló úgynevezett „lapsed catholic” körök alakítják sorra őket, akiknek az aktivitása a helyi erők szerint nem annyira a rózsafűzér társaságában, hanem inkább a helyi Demokrata kampányokban észlelhető.

A Demokraták „katolikus kampánya” tehát lassan két évtizedes történet, amely az amerikai püspöki konferenciát is elérte a 2010-es évek elején.

Sokan erre építik azt a konteót is, hogy az egyébiránt balos dél-amerikai püspöki karok és az amerikaiak voltak azok, akik elmozdították anno Benedek pápát, és a maguk emberét, Ferencet tolták a helyére.

Ahogy a migrációnál meg a többi esetben is látjuk: Gyuribá és a liberálisok pénze vastagon benne van ebben a bulikában is. Milyen meglepő. Ja, nem. Olyannyira durván igaz ez, hogy Soros György egyedül a 2015-ös amerikai Ferenc-pápa látogatás „előkészítésére és lebonyolítására” 650,000 dollárt költött!

A Life Site News (Amerika legnagyobb pro-life, azaz abortuszellenes szervezetének lapja) kajánul jegyzi meg, hogy bár Gyuribá eltapsolt majdnem egy misit arra, hogy Feripápa a több évtizedes „Katolikus Tavasz” koronájaként a Clinton kampány megáldásává magasztosuljon, ez csak részben sikerült. Elérte ugyan azt, hogy Trumpot „lenemkeresztényezze” az öreg, és hogy sírjon egyet a Föld bolygóért, mert az globálisan melegszik, de sajna a legnagyobb célját, az abotuszpárti felszólalást nem érte el, ami miatt durcuska is lett Gyuribá.

Sajnos Feri – akármennyire is úgy tűnt, hogy 2015-ben igazolja a korábbi konteót, miszerint a libeárlis világuralom részeként került hatalomra az öreg – kötötte magát saját maga Egyházának tanításához, és az abortusszal szemben pont olyan hevesen szólalt fel, ahogy korábbi elődei, ezzel tette zárójelbe hosszú évek keserves munkáját, és kidobott pénzzé azt a sok milliót, amit akkor már évek óta költött Gyuribá a katterek abortusz-pártiságának felépítésére.

Ennek ellenére sajnos úgy tűnik Soros Gyuribá lába betette a kezét a Vatikán titkos pincéibe.

Ha tetszik, a Hatalmas „Vatikán – New York – Hold Sötét Oldala” Világösszeesküvés szálai mindenképp egy irányba futnak, mert bizony a Wikileaks „katolikus tavaszának” egyik stratégiai célkitűzése, a World Meeting of Popular Movements tavaly valósággá lett. Volt is róla mínuszos hír, ami azért is érdekes, mert ez a találkozó konkrétan a katolikus humanitárius világszervezetek, segélyszervezetek és missziók valamint a „soros-féle” NGO-civilek egyeztető fóruma volt a „jövő közös humanitárius teendőit” megtárgyalandó.

Hogy miben állapodtak meg, azt nem kötötték az orrunkra, de simán lehet, hogy a Soros-pénzelte OXFAM és mondjuk az afrikai Missziós Társaság megállapodása értelmében a lampedusai hajókon a fekete afrikai migránsok fair trade teákat hoznak a zsebeikben, és azért húzzák ki őket a tengerből katolikus segélyszervezetek talányos módon pontos GPS koordináták alapján rendelkezésükre álló hajói, hogy az ne menjen tönkre a sós vízben. A fene se tudja.

Node ki is írt először arról, hogy Soros ilyen civil szervezeteken keresztül súlyos pénzekkel befolyásolja egy adott ország törvényalkotását? Az oroszok? A Macedónok? Orván Vitya? BZZZZZZZZZZZZZZ nem: a válasz, az írek. Mi a fene? Hisz annál nyugatibb nyugat szinte nincs is (Galway után a következő állomás New York!), és mégis: A The Irish Catholic című újság, s annak írója, David Quinn konkrét oknyomozó anyagot hozott le arról 2016 augusztus 25-én (tehát nem ma), miszerint Soros Gyuribá az amcsi katolikus szervezetekbe beépülve, kihasználva a demokrata párt ír kötődéseit (Clinton alelnökjelöltje, Tim Kaine is abortuszpárti ír „katolikus” volt) célba vette az Európa konzervatív katolikus bástyájának számító Írországot, elsősorban két törvényét: a házasságot és az abortuszt illető, Európában a legszigorúbbnak számító jogszabályt. Ezért tulajdonképp Soros találta ki, pénzelte, fizette pár éve az alkotmánymódosítási kampányt Írországban, ami lehetővé tette a melegházasságot, és tavaly elkezdte az abortusz-kampányt, aminek a kisebbik Írországban, Észak-Írországban pont tegnap lett eredménye: immár nem fenyegeti börtön azokat az anyákat, akik illegálisan elvetetik gyermekeiket.

A tavalyi cikk szerint az Amnesty International 137,000 Eurót kapott 2016-ban csak azért, hogy Írországban nyomást gyakoroljon a politikai pártokra az abortuszliberalizáció ügyében. Az IFPA (Irish Family Planning association) nevű „független civil szervezet”, ami konkrétan célirányosan erre a célre „jött létre”, 150,000 Eurót kapott Sorostól. Az „ír forgatókönyv”, ami már működött a buziházasság kapcsán, és most tolják az abortusz mentén, egy olyan „stratégia”, amivel a keményen katolikus országok, elsősorban a lengyelek megtörésére fejlesztenek ki éppen – írja a cikk. A cikk sajnálkozva fejezi ki, hogy mivel Írországban a civil szervezetek külföldi finanszírozása nem téma, nem lehet tudni, hogy honnan és mire és milyen pénzek jönnek be.

(Amúgy ez egy érdekes kiskapu, amit az írek nyitva hagytak, hisz korábban ezeken a csatornákon jöttek a pénzek ugyanúgy Amerikából az IRA tevékenységének finanszírozásához. Amint látjuk: az ír katolicizmus informális hálózata és a terrorizmus félhivatalos pénzmosó mechanizmusai azok, amikbe most Soros és a hozzá hasonló liberális szervezetek belefolyva saját ideológiájukat és politikai céljaikat úgy terjesztik, ahogy a 70-es években a kommunisták és a KGB tette a kommunizmus Szent Eszméjével.)

Zárásként feltehetjük a kérdést: ezek után ki van meglepve azon, ha a semmiből indul egy blog, amin KDNP-dezertőrök és „feminista teológusok” valamint „röszkei plébánosok” tolják a liberálkatter kontentekeket, a liberális propagandának tercelnek alá hatalmas katolikus büszkeséggel, tolják a meleg- és genderpropagandát, posztolják a Pápa balos prédikációit és bélyegzik meg a „keresztény jobboldalt”. (Ami kifejezést is hirtelen kitalálták a semmiből, és véletlen sem az amcsi „christian right” tükörfordításaként használják.)

Ha Írországban ez egy egyértelműen felépített konkrét politikai stratégia, aminek kimondottan a célja a lengyel katolicizmus szétzúzása, akkor olyan végtelenül elképzelhetetlen, hogy pár löttyedt seggű budai pedofilt lefizessenek azért, hogy a vasárnapi pogácsazabálás szüneteiben teleszarják a Facebookot a „Jézus volt a legnagyobb szocialista” című szövegeikkel?

Mindezt persze úgy, hogy elfeledik, miként viselkedett pont Magyarországon Lékai és Paskai bíboros, milyen volt a Békemozgalom, és hogy igazából baromira ismerős, sőt konkrétan megegyező az a szöveg, amit a Békepapok és most a Soros-papok pofáznak a Migszolosokkal a határ mellett. És igazából – ismerve lengyel testvéreinket – baromi sok sikert kívánok Sorosnak és az amcsi libbantaknak az „Operation Poloniához”, ahol – micsoda meglepetés – épp a balos-jobbos cuckservative Polgári Platform hisztériázik hónapok óta éppen a lengyel kormány abortusztörvénye ellen.

Meglepetések tömegei ugye? Ja nem.

Zárjuk azonban összefoglalónkat egy idei, januári hírrel. A New American nevű amerikai konzervatív portálon William F. Jasper számol be arról, hogy 2017 januárjában katolikus szervezetek összefogottan petícióban kérték Trump elnököt, hogy lehetőség szerint indítson nyomozást azzal kapcsolatban, hogy – szó szerint idézek  – A Clinton-Obama-Soros-féle „összeesküvés” milyen mélységéig szivárgott be a Vatikán falai közé.

Hoppácska. Fritz szabadkőművesezése a piskóta kategória ehhez képest.

„Konkrétan okunk van feltételezni, hogy a vatikáni rendszerváltást az Obama-kormányzat tervezete el.”

– mondják a petíció benyújtói, a Trump elnöknek január 20-án eljuttatott levelében.

A levél öt aláírója, a hírszerző David L. Sonnier az amerikai hadsereg (nyugalmazott) ezredese, Michael J. Matt, a The Remnant című katonai szaklap szerkesztője, Christopher A. Ferrara, az American Catholic Lawyers Association, Inc., elnöke, Chris Jackson, a Catholics4Trump.com szekesztője, valamint Elizabeth Yore, az életvédő YoreChildren szervezet alapítója.

Szóval itt tartunk most. Szabadkőművesek? Ugyanmár…. Keményebb ez a cucc annál, és a cucktolikus dezertőröknek meg a figyelmébe ajánlanánk a Borgiák című sorozatot, illetve a Fiatal Pápa című most futó örökbecsűt. Ja, és a House of Cards című sorozatot is. Ebből a háromból simán össze is állíthatják a háttérben folyó eseményeket, és nem kell tovább hőbörögni, és mellet veregetni, mert ugye katolikusnak lenni igazából annyit jelent, hogy az ember hisz a 7 szentség gyakorlásába, a Valós Jelenlétben az Oltáriszentségben, a Szentek Közbenjárásában, különösen Szűz Mária esetében, valamint a pápa primátusában. Esetében azonban elég, hogy felszentelt pap legyen.

Minden más meg politika, politika, politika. De hát ez mindig is így volt ennek az Intézménynek a történetében. Dicsértessék!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Sport (729) Mozi világ (440) Történelem (15) Jobbegyenes (2379) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Nagyvilág (1464) Egészség (50) Gasztronómia (539) Tereb (141) Politika (1581) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6236) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (260) Belföld (8) Gazdaság (667) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>