Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Sírva üzent gyerekeinek a jobbikos, miután migránsokkal találkozott

Sírva üzent gyerekeinek a jobbikos, miután migránsokkal találkozott

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Damaszkuszi úton a képviselő.

A röszkei tranzitzónát látogatta meg három országgyűlési képviselő: az egykori felfüggesztett LMP-társelnök, Szél Bernadett, a liberális Bősz Anett, valamint a jobbikos Potocskáné Kőrösi Anita, aki úgy látszik átvette Varga-Damm Andrea helyét az ellenzéki női klubban, bár fehér sapka nem volt rajta.

Potocskáné a látogatás után egy videót posztolt, amelyen szipogó hangon közölte, hogy mögötte drótkerítés látható, s a mögött található a tranzitzóna. Ezután a jobbikos képviselő sírva fakadt, majd ezt a videót találta a legalkalmasabbnak arra, hogy saját gyermekeinek üzenjen: örüljünk, amink van, és soha ne kelljen átélniük azt, amit azoknak kell, akik a tranzitzónákban vannak. Potocskáné nem részletezte a látottakat.

A migránsok iránti hirtelenjében egekbe szökkenő hiperempátiája meglehetősen érdekes annak fényében, amilyen megnyilvánulásai voltak korábban.

Egy régebbi bejegyzésében ]]>„Orbán oltalmazottjaiként„]]> utalt rájuk, amikor egy afgán migráns a gyanú szerint nemi erőszakot követett el a gíroszos mellékhelyiségében.

Alig fél évvel ezelőtt pedig így fogalmazott: „]]>a Jobbik álláspontja]]>, hogy se szegény, se gazdag migráns ne érkezzen Magyarországra. A bevándorlás ellen a határvédelem megújításával, önálló határőrség felállításával kell küzdeni.”

Potocskáné Kőrösi Anitával úgy látszik nagyot fordult a világ, mint ahogy az egész Jobbikkal is. Pont akkorát, amekkorát a legutóbb, az EP-választáson elért 6 százalék jelez.

Frissítés!

Sajnos a hivatkozott videó, amelyet ]]>ITT]]> találtunk, közben elérhetetlenné vált.

Teveli Zoltán -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Vetítő (30) Jobbegyenes (2824) Sport (729) Politika (1582) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Tereb (146) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7710) Életmód (1) Történelem (18) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (713) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Belföld (11) Kultúra (9) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>