Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Schilling Árpád listája már mindennek a legalja

Schilling Árpád listája már mindennek a legalja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A krétakörös nemcsak saját magáról állította ki a végső bizonyítványt.

A nem éppen izléses és magas színvonalú előadásairól elhíresült Krétakör színház alapítója közösségi oldalán elkezdte listázni a 60 év alatti - ez már önmagában diszkrimináció - Fideszt támogató művészeket.

Schilling Árpád listájára negyedik helyen felkerült Szalóki Ági Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dalszerző, aki a Facebook-on rögtön érdeklődött a színigazgatónál, hogy ezek után mi vár rá, guillotine, kötél, vagy golyó...
Idővel persze a Schilling-bejegyzés és így a viszontposzt is törlésre került, ám a nyoma, az internetes technikának hála megmaradt, így nemcsak azt tudjuk, hogy ezek hogyan viselkednek mindenkivel, aki nem felel meg az ő gyűlölködő, hazudozó, tüncikéző értékrendjüknek, hanem annak is újabb tanújelét adták, hogy mennyire szánalmasak.

Kirakom, törlöm, aztán magyarázkodom - körülbelül ez ma Schilling és társainak stílusa.

Mert ]]>mit is írt v]]>égül magyarázatul ehhez az egészhez a krétakörös?

"Listák igenis léteznek. A köztévében, a rádióban, az újságokban, a pályázatok ügyében döntő és a kitüntetéseket kiutaló bizottságokban, a közpénz felett őrködők hivatalaiban. A listák itt vannak velünk, és azért létezhetnek, mert a listán nem szereplők teljességgel érzéketlenek a listán szereplőkkel szemben."

Ezeket a bizonyos listákat azonban ők - kommunisták, balosok, liberálisok, jobbikosok - készítették és készítik el újra és újra, azokat pedig, akik ezeken szerepelnek - mondjuk ki nyíltan - úgy is kezelik. Halálos ellenségként.

Végső soron tehát Schilling Árpád ezzel a botcsinálta és szerencsére hamar hamvába holt akciójával nemcsak saját magáról, hanem az ezt a történetet ennyire aljas és nyomorult módon kezelő elvtársairól állította ki a végső és immár megfellebezhetetlen bizonyítványt: ELÉGTELEN!

Juhász Attila
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Flag gondolja (36) Tereb (146) Autómánia (61) Mozi világ (440) Életmód (1) Tv fotel (65) Heti lámpás (322) Nézőpont (1) Vetítő (30) Jobbegyenes (2823) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Mondom a magamét (7708) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Egészség (50) Gazdaság (713) Gasztronómia (539) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>