Ma 2022 december 01. Elza napja van. Holnap Melinda, Vivien napja lesz.
Sanders valóban egy olyan kommunista, aki diplomás - VIDEÓ!

Sanders valóban egy olyan kommunista, aki diplomás - VIDEÓ!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Titkos felvétel Trump kihívójáról!

Politikai pletykálkodásra vállalkozott a ]]>Népszavában]]> Charles Gati, egykori amerikai elnöki tanácsadó, aki annak kapcsán írt az ellenzéki lapban, hogy tudni véli, távozik majd a Budapestre akkreditált amerikai nagykövet. Szerinte David B. Cornstein „romokat hagy maga után”, s mindezt ki is fejti részletesebben:

„A Central European Universityt Orbán kirúgta az országból, amerikai fegyvereket nem vásárolt. Az ukrán oktatási reformot nem veszi figyelembe, továbbra is akadályozza a NATO-Ukrajna tárgyalásokat. Sőt, ő is hadat üzent az USA-nak. Mivel a lakosság fele itt többé-kevésbé liberális nézeteket vall, és Orbán szerint a liberális nem más, mint egy diplomás kommunista, Orbán most Amerika egyik felével hadakozik.”

Lehet, hogy ezek Charles Gatinak romok, de mintha éppen pozitív fejleményeket sorolna.

Ám, hogy Orbán fél Amerikával hadakozik, az finoman fogalmazva is megmosolyogtató, hisz a híresen nagy és elvben liberális Amerikában – ahol éppen talán többségben vannak a nem liberálisok –, most a legfőbb liberális agytrösztök egy elvakult vérkommunistát szeretnének az USA elnökének, aki a ’80-as években a Szovjetunióról áradozott. (A lenti videó ezt tanúsítja.)

Végül is Sanders valóban egy olyan kommunista, aki diplomás, vagyis liberális.

Charles Gati pedig szintén zenész…

Teveli Zoltán -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Jobbegyenes (2484) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1304) Irodalmi kávéház (516) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Tv fotel (65) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Sport (729) Politika (1581) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Tereb (142) Történelem (15) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6465) Autómánia (61) Gazdaság (669) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>