Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Régi TV-s elvtárs ugrott neki Orbánéknak

Régi TV-s elvtárs ugrott neki Orbánéknak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lesz maga Juszt is az enyém...

Megdöbbentő ]]>facebook-bejegyzést]]> tett közzé a több korábbi televíziós műsorával a mindenkori balliberális kormányokat kiszolgáló volt újságíró.

Juszt László hazugságoktól, vádaskodásoktól, csúsztatásoktól és persze nyomdafestéket nem tűrő szavaktól hemzsegő posztban esett neki az Orbán-kabinetnek.

A Magyar Nemzet keddi cikkének azon, minden szilárd alapot nélkülöző állítása kapcsán érezte úgy, hogy billentyűzetet kell ragadnia, melynek hazugságaira ]]>pontokba szedve]]> mi is reagáltunk.

Emlékeztetőül, a Simicska-lap azt állította, hogy olyan információk birtokába jutott, melyek szerint „a kormány tevékenységét bíráló lapok, tévék, rádiók, hírportálok után maguk az újságírók kerülhetnek a lejárató kampány célkeresztjébe.”

A szélsőséges megnyilatkozásaival elhíresült korábbi sajtós egy – természetesen név nélküli – állítólagos ismerősére hivatkozik, akit behívtak a rendőrségre és persze kiről is másról tettek fel neki kérdéseket, mint magáról Juszt Lászlóról, akiről immár hosszú évek óta nem lehet hallani szinte semmit, utoljára akkor szerepelt neve a híradásokban, amikor 2004-ben jogerősen elítélték lopás, engedély nélküli fegyvertartás és orvvadászat bűntette miatt.

Történt mindez a Medgyessy-Gyurcsány kormányok idején.

Persze ezerrel beleállni a 2018-as választás kampányába az bárkinek megengedhető, csak nem mindegy, milyen stílusban, mert hát a stílus az maga az ember.

Igaz, stílust megkövetelni Juszttól…

Juhász Attila - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Kultúra (9) Sport (729) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2823) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Politika (1582) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Mondom a magamét (7708) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>