Ma 2021 május 15. Zsófia, Szonja napja van. Holnap Mózes, Botond napja lesz.
Puzsér a médiában: "Én vagyok a hülye"

Puzsér a médiában: "Én vagyok a hülye"

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Képzeljük bele magunkat egy régi Hofi-viccbe...

, amikor a közönség a meccsen azt kiabálja a bírónak, hogy „hülye vagy, hülye vagy!” A bíró meghallja a skandáló tömeget s büszkén húzza ki magát s elégedetten néz körbe, mint aki azt mondja: „Én vagyok a hülye! Én vagyok a hülye!”

Mindez a főpolgármesteri székbe vágyó Puzsér (Futballbíró) Róbert minapi médiaszerepléseiről jutott eszembe. Tehát „mi ülünk a lelátón”, s szinte mielőtt jó Fábián Barna, a köztévé egyik legrokonszenvesebb arca feltenné neki az első kérdést, Puzsér máris rámordul. Nagyon csodálkozik ugyanis, hogy ide meghívták, merthogy három és fél éve tiltólistán van, mert ezt Fábry Sándor elmondta neki. Tudják, az a Fábry Sándor, aki nem műsoraival szórakoztat bennünket, hanem ott ül reggeltől estig a köztévé bejáratánál és készíti a tiltólistát. Akit felír rá, azt nem engedi be az épületbe. Jó vicc, Móric.

Tiltólistát persze még senki nem látott, hiába delirált róla Hernádi Judit vagy kolléganője Kovács Patrícia is. Inkább az a valószínű, hogy az elmúlt három és fél évben Puzsérra a kutya se volt kíváncsi, mert semmiféle közérdekű dologgal nem jelentkezett.(Baromságaira meg ott volt a Vona-féle Hír Tv.) Például nem akart főpolgármester-jelöltnek állni. Ergo nem valamiféle ősgonosz tiltotta őt ki a köztévéből, hanem éppenséggel ő maga, mert nem csinált semmi olyat, amire kíváncsi lett volna a nagyérdemű.

Három és fél év után is csak annyi „közhasznú” információ sikerült kihőbörögnie magából, hogy Tarlós István Budapestjén a levegő belélegezhetetlen. De hogy mit tesz ennek megszüntetésére azon kívül, hogy Budapest belsejéből kitiltaná az autókat, elképzelése sincs. Mint ahogy a Figyelőben azt is elmondta, hogy ő tűcsere párti ugyan, de fogalma nincs arról, hogy lehetne megoldani, hogy a játszóterek ne legyenek tele a gyerekekre veszélyes drogok élvezőinek szúrós segédeszközeivel. S ugyanitt beszámolt arról is, hogy a hajléktalanok téli elhelyezésének ügyét se tudná jobban megoldani, mint a kormány. A Kossuth rádióban tett látogatása pedig szintén csak a botránykeltéstől volt hangos, nem a pestieknek szóló információktól.

Produkciói láttán-hallatán csak úgy zúgott a „Hülye vagy! Hülye vagy!” a rádiókészülékek mellett, a képernyők előtt.

Végül a tévében Boldog Karácsonyt kívánva kihúzta magát és megköszönte, hogy meghívták.

Mint Hofinál, ugye a futballbíró: „Én vagyok a hülye! Én vagyok a hülye!”

Biztos vagyok benne, hogy ennél cukibb főpolgármester-jelöltről nem is álmodhatnának a budapestiek, ugye!?

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (504) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Politika (1578) Szépségápolás (15) Belföld (6) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1454) Mozi világ (440) Gazdaság (657) Jobbegyenes (2026) Mondom a magamét (5294) Egészség (50) Vetítő (30) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>