Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Püspökre köpnek a "demokraták"

Püspökre köpnek a "demokraták"

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
És nálunk van diktatúra..!

„Nem vagytok magyarok! Mocskos hazaárulók! Gyilkosok!” – ezt üvöltötték a „demokraták”, amikor május 8-án három református vezető távozott a Parlamentből. A tüntizők köpködtek, fröcsögtek. Arra a Szenn Péter püspökre, aki hihetetlen nehézségek között tesz a horvátországi magyarokért. Tegnap nem akartam erről írni, túl mocskos és undorító volt, meg gondoltam, az ellenzék legalább elhatárolódik „híveitől”. Önök szerint megtörtént?

Szenn Péter, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspöke, Huszár Pál, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnöke, és Gér András, az egyház zsinati tanácsosa vendég volt az Országgyűlés alakuló ülésén. Méltósággal, ünnepelni jöttek. Szenn püspök úr bocskait öltött, ezzel is mutatva magyarságát – nem annyira könnyű az arrafelé, higgyék el.

És, amikor távozni akartak, néhány megvadult „demokrata” hiéna elkezdte őket gyalázni, köpködni, ha nincs ott a rendőr, talán meg is verték volna. Azok, akik az elmúlt napokban azért rinyáltak, hogy nem engedik be őket a Kossuth térre – hát beengedték ezeket, megmutatták a pofájukat.

Ne haragudjon a Kedves Olvasó, én nem szeretek káromkodni, becsmérlésnél is többet ér a szatíra, de az a mocsok, amit ezek az „ellenzéki szabadságharcosok” műveltek – azért minden tisztes világban ütni szokás!

A református vezetők ]]>megszeppenve álltak.]]> Nem értették, mi történik. Hiszen ők életüket a szeretet hirdetésére tették fel. Huszár Pál zsinati elnök 76 éves, megbecsült egyetemi tanár – a „demokraták” szerint egy „vén Orbán-bérenc senki, aki takarodjon és dögöljön meg!”

Az ellenzék kedvenc témája volt a választások előtt a „gyűlölet-kampány”. Hát ]]>ki is gyűlölködik]]>, okádik és hergel itt?!

A rendőrök megvédték, majd az értük érkező autóhoz kísérték az egyházi vezetőket. Közben a pártucat megvadult „ember” támadta sorfalukat, arcukba üvöltött, szaggatni próbálta egyenruhájukat. A legtöbb, amit egy zászlós tett, az annyi volt, hogy tiltón felemelte az ujját. Sokszor írtam már le mostanában, de most még egyszer: tisztelet ezért a Fiúknak!

Ha valami hasonló történik, mondjuk Moszkvában, nos, ezt hagyjuk… Fogalmazzunk úgy: a delikvensek pépes ételt fognak egy darabig fogyasztani. Ha a Fehér Ház, vagy a washingtoni szenátus előtt próbál meg valaki ilyesmit, a legjobb esetben is narancsszínű pizsamában végzi Guantanamón. Az izraeli megoldást inkább nem részletezném, de még a berlini píszí rendőrség is rájött volna arra, hogy mire való a gumibot. Esetleg könnygáz, vízágyú…

És nálunk van diktatúra..!

Kérem, pontosan értsük! Ez nem egyházi ügy. Ha a Parlament valamelyik takarítónője megy ki, vagy bármely ténylegesen civil szakmai személyzet – ezek a „civilek” rájuk is rárontanak.

Mindez május 8-án történt. Tegnap szándékosan nem írtam erről, annyira undorító volt, hogy gondoltam, az ellenzék egy emberként elhatárolódik ezektől a „demokratáktól”. Rendőri nyomozást, parlamenti vizsgálóbizottság alakítását követeli.

Hát semmi ilyesmi nem történt. Az ellenzék pozíciókon, percügyeken vitatkozott most is.

Ismét hitelesen minősítették önmagukat.

A fentiek fényében ne merjék megkérdezni, miért van kétharmad!

fotó: hirekma.hu

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Heti lámpás (255) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Jobbegyenes (2055) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Életmód (1) Szépségápolás (15) Tereb (138) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (504) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Mozaik (83) Sport (729) Nagyvilág (1456) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5388) Gazdaság (657) Politika (1578) Történelem (14) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>