Ma 2022 május 25. Orbán napja van. Holnap Fülöp, Evelin napja lesz.
Politikai kasszafúrók

Politikai kasszafúrók

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ráraboltak a kerület kasszájára a szocik és a gyurcsányisták kiéhezett hordái.

Az ellenzéki egységben közben csak a kétség a biztos: a koncon összemarakodtak az elvtársak, máris felbomlott a szivárványos moslékkoalíció.

Ez igen gyorsan ment. Osztozkodnak, fosztozkodnak és pofozkodnak. Politikai gengsztertempó tombol a XX. kerületben.

Máris egymás torkának ugrottan a zsákmányon Pesterzsébet balliberó „felszabadítói”, akiknek bár a polgármesteri posztot nem sikerült elorozniuk Szabados Ákos elől, de a testületben többséget szereztek – no, nem a polgároknak, hanem szó szerint: maguknak. A kiéhezett hordák az október 13-i „győzelmük” robbanékony orgazmusát élvezve rögvest ráraboltak a kerület kasszájára. Mert hát bizony a modern kommenisták számára is csak a pénz az úr. A disznófejű nagyúr.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Mert mit gondoltok, mi volt a „demokrata, européer, jogállami és piacgazdasági” ellenzék első intézkedése, ahogy bebetonozta magát a kerületi testületi többségbe? Azonnal gondoskodott róla, hogy megtömje a saját zsebét, vagyis biztosította a zsetont. (Kit érdekelnek már a lakosság problémái, ugyebár...)

Szóval – írta meg a Magyar Nemzet – az MSZP és a DK azon melegében húsz százalékkal megemelte az önkormányzati képviselők bérét. Az alakuló ülésen a balliberális többség által megszavazott húszszázalékos fizetésemeléssel a képviselők bruttó bére 411 ezer forintra nőtt. Hogy legyen mit a tejecskébe aprítaniuk... (Az ellenzék által előszeretettel „korruptozott” Fidesz–KDNP-s képviselők amúgy nemcsak elhatárolódtak a ballibsi vircsafttól, hanem leleplezték a kicsinyes ármánykodást: az eredetileg 5, 10, illetve 15 százalékos emelésekről készített javaslatokat módosította felfelé a pénzmániás baloldal.)

Az MSZP és a DK amúgy az LMP, a Párbeszéd és a Jobbik képviselőinek a támogatásával tudta felsrófolni a pénzpumpálást. Hírlik, a piszkos üzletért cserébe a Párbeszédet négy, az LMP-t három, a Jobbikot két külsős bizottsági hellyel fizették ki, plusz a Jobbik még egy tanácsnoki pozícióval is lekenyerezték. (Úgy, hogy ezeknek a pártoknak csak egy-egy önkormányzati képviselőjük van...)

A koncon olyannyira összemarakodtak az elvtársak, hogy már a rajtgépnél felbomlott a szivárványos moslékkoalíció. A XX. kerületi ellenzéki gittegyletből kifarolt a Momentum Mozgalom (tán kevesellte neki megajánlott „jutalomfalatkát”), de azonnal akadt ugyebár jelentkező a megüresedett szerepre: a prostituálódott Jobbik.

„Azt tapasztaltuk, hogy a partneri viszony a választásokat követően megbomlott. Az MSZP és a DK hatalomgyakorlási stílusát a Momentum Mozgalom nem tudja magáévá tenni, így az önkormányzat közös irányításának nem láttuk érdemi lehetőségét, a felkínált bizottsági elnöki tisztségeket nem vállaltuk el”

– mutatta be az ellenzék disznóságait a Momentum helyi szervezetének közösségi oldalán Somodi Klára és Szőnyi Attila önkormányzati képviselő.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Így „kormányoztok” ti...

Szép, új világ. Szép, új világ?

]]>https://nullker.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Jobbegyenes (2311) Politika (1581) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6072) Kultúra (6) Életmód (1) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Belföld (6) Gazdaság (664) Vetítő (30) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1465) Egészség (50) Heti lámpás (259)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>