Ma 2021 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Örök élet és ingyen sör jöhet a Ferencvárosban

Örök élet és ingyen sör jöhet a Ferencvárosban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Robbanhat a poénbomba.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét a IX. kerületben – írta az Index. Az MKKP ugyan nem indult el a Ferencvárosban, de aktívan részt vettek a kampányban Baranyi Krisztinát támogatva. A közös munkát pedig polgármesterként is folytatni kívánja a Kétfarkúakkal, így Döme Zsuzsanna, az MKKP tavaszi európai parlamenti (EP) listavezetője a kulturális területért felelős alpolgármester lehet, de ha lakossági panaszt, bejelentést kapnak, „biztos, hogy nem fogom kibírni, hogy ne nyúljak bele másba is” – nyilatkozta.

Az úgynevezett viccpárt, amelyik mindig csak a jobboldali értékeken és politikusokon – mondván ők a hatalom – köszörüli a nyelvét, ezek szerint alpolgármestert ad, a hatalom részese lesz. Akkor pedig kutya kötelessége ezentúl Döme Zsuzsanna Suzinak – aki pozíciójából adódóan különösen humoros hölgy lehet – pártja ígéreteit (Mint az örök élet, ingyen sör) betartatnia.

Vagy legalább viccet csinálnia a hatalomból, a polgármesterből, vagy épp az alpolgármesterből.

Mert ha nem teszi, többé nem lehet őket komolyan venni, mint vicces pártot.

U.i: A vicces párt Zuglóban is komoly tervekkel készül: „Hamarosan bevezethetjük a Dunát a Hungária körútra! Nem csoda, hogy zuglói képviselőnket egyhangúlag választották meg a városfejlesztési bizottság tagjának.” – írja az MKKP közösségi oldalán, amihez kár kommentárt fűzni.

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Politika (1578) Mozi világ (440) Életmód (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Tv fotel (65) Történelem (14) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2029) Mondom a magamét (5299) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (504) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1455) Sport (729) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (255) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>