Ma 2022 július 05. Emese, Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.
Orbán üzent Márki-Zaynak: Innen lefelé már nem nagyon van…

Orbán üzent Márki-Zaynak: Innen lefelé már nem nagyon van…

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elképesztő!

A miniszterelnök politikai igazgatója sok sikert kívánt a hódmezővásárhelyi polgármester „újabb politikai projektjéhez”.

Amint azt ]]>korábbi szemlénkben már olvashatta]]>, Márki-Zay Péter kifejtette, hogy „Orbán már semmilyen formában nem kíván a parlamenti demokráciákra jellemző szabályok szerint politizálni”. Hozzátette: „Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága”.

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltjének bejegyzésére Orbán Balázs ]]>kommentben reagált]]>

„A miniszterelnök pontosan olyan módon fog részt venni a parlamenti munkában, mint eddig. Pont. Ha megengedi, Önnek pedig sok sikert kívánok az újabb politikai projektjéhez! Szüksége is lesz a jókívánságokra, mert ilyen jogszabály-értelmezési ismeretek mellett nehéz lesz még csak bejegyeztetni is egy új pártot. De az is igaz, hogy innen lefelé már nem nagyon van…” – írta a kormányfő politikai igazgatója.

Saját mozgalma sem támogatja Márki-Zay pártalapítását
Magyar György, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnökségi tagja elmondta, nem fogják hagyni, hogy a mozgalmat bárki kisajátítsa. ]]>Bővebben...]]>

A témában tekintse meg a Mandiner Reakció ]]>Elfuserált pártalapítás, hiányzó kampánypénzek – ismét gondban Márki-Zay]]> című videóját.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

]]>www.mandiner.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Mondom a magamét (6161) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Politika (1581) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2348) Mozaik (83) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Vetítő (30) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (665) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Tereb (141) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Életmód (1) Belföld (8) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>