Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Nógrádi György: Az USA katasztrófába sodorja a világot

Nógrádi György: Az USA katasztrófába sodorja a világot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez nagyon durva! - Olvassák el!

A szakértő szerint az ukránok nem fogják tudni megfordítani a háború kimenetelét, írja a Mandiner.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a vendége az Ultrahang YouTube-csatorna podcastjának a vendége. A műsor fő témája természetesen az orosz-ukrán háború volt, a szakértő kitért Vlagyimir Putyin pénteki beszédére és az ukránok katonai helyzetére is.

A szakértő a műsorban azt is elmondta, hogy a világpolitikai térképen az USA az egyetlen meghatározó globális játékos, amely azonban katasztrófába viszi a világot.

Nógrádi szerint nem igaz, hogy az élelmiszerhiányért az USA a felelős. „Tehát ahogy az USA naponta mond propaganda beszédeket, most Putyin mondott egy propaganda beszédet” – fogalmazott a szakértő.

„Orosz-amerikai szembeállás”

A szakértő beszélt arról, hogy a jelenlegi háborúban Ukrajna periférikus, ugyanis egy orosz-amerikai szembenállást jelent az Ukrajnában zajló háború. Ezt követően Nógrádi kitért a háború jelenlegi állására és a lehetséges jövőbeni kimenetelére.

„A kijevi álláspont az, hogy a háborút augusztusig megfordítják, én ezt most Budapestről mondom, hogy nem fogják” – fogalmazott a szakértő. Nógrádi azt is elmondta, hogy a háború augusztusig húzásának az lenne a célja, hogy az ukránok jobb pozíciókhoz jussanak a tárgyalásokon.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Történelem (15) Életmód (1) Gazdaság (667) Kultúra (6) Sport (729) Jobbegyenes (2383) Vetítő (30) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6241) Egészség (50) Tereb (141) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>