Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
MZP, a halálkufár

MZP, a halálkufár

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mostantól egyetlen keresztény vagy bármilyen vallású, akár ateista jóérzésű ember sem vállalhat közösséget ezzel az alakkal.

Köszöntöttük az új évet, ilyenkor mindenki bizakodó, árad a kedvesség, a jóakarat az emberekből, minden év elején valamennyire újjászületünk. Vannak azonban kivételek, olyan megátalkodott emberek, akiknek lelkét és tudatát a gonoszság fogságban tartja. Még szomorúbb a helyzet, ha egy ilyen ember a kereszténységével kérkedik, tetézve a bűnt.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje újévi üzenetet küldött a magyaroknak, és a videóban felsejlett a pokol mélysége. A választásokra utalva azt mondta: „A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok.” A hódmezővásárhelyi polgármester tehát azzal vigasztalta magát és maradék szimpatizánsait a drasztikus népszerűségvesztését mutató felmérések tükrében, hogy talán elegendő számú Fidesz-szavazó idős ember esett áldozatul a járványnak ahhoz, hogy tavasszal a választásokon ne győzzenek a kormánypártok.

Nem sokkal e gyalázatos mondat után jelent meg a brit The Guardian vasárnapi kiadásában egy cikk, amelyben a baloldal jelöltje igaz kereszténynek hazudja magát, azt állítva, hogy ő már akkor is templomba járt, amikor Orbán Viktor KISZ-tag volt. Ekkor, 1977-ben a hódmezővásárhelyi polgármester ötéves volt, vagyis kisgyermek, akit nyilvánvalóan a szülei vittek templomba, ebben a korban még senki nem lehet öntudatos keresztény, szellemileg nem érett még rá.

De a nagyobb probléma az, hogy ez az ember önmagát igaz kereszténynek meri nevezni ma is, miközben idős emberek halálát üdvözítőnek tekinti, mert az szerinte a saját választási esélyeit növeli. Ezt a kijelentést nem lehet másként értelmezni, mint halálkufárkodásnak. Jézus a kufárokat kiverte a templomból. Aki felebarátainak halálából remél hasznot, akár politikait is, az a kufárkodás minősített esete. Mostantól egyetlen keresztény vagy bármilyen vallású, akár ateista jóérzésű ember sem vállalhat közösséget ezzel a halálkufárral.

Borítókép: Márki-Zay Péter  (Fotó: Mirkó István)

Kis Ferenc - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Vetítő (30) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Kultúra (6) Autómánia (61) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (259) Tereb (141) Politika (1581) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mozi világ (440) Egészség (50) Flag gondolja (33) Belföld (7) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465) Gazdaság (665) Jobbegyenes (2340) Mondom a magamét (6144)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>