Ma 2018 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
indexgeci00-660x330.jpg

Most akkor a Zsindexből Gindex lett?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csukjuk be a szemünket és képzeljük el a közeljövő indexes címlapját.
Mert nemsokára valóság lesz… A Fidesz csesztetése mellett megjelenik Vona buksijának simogatása. Lajos, ha már az bizonyos páncélszekrény üres, a kasszával azért tud intézni egyet s mást.

Szóval valami ilyesmire számítunk: Vona nagy interjúban aggódik a sajtószabadságért és a demokráciáért, Balogh Gábor, a Jobbik Gréczy Zsoltja vezércikkben elmélkedik a magyar melósok helyzetéről, Kálmán Olga hírtévés műsorát egekbe dicséri a kritika, szemlézik a Magyar Nemzetet, Dull Szabolcs elemzi a Jobbik mérsékelt szárnyának felemelkedését… Vonáné Krisztina női praktikákat oszt meg a Velveten, Török Gábor külön rovatot kap, Pörzse Sándort főszerkesztő-helyettesé nevezi ki a Simicska brancsból felálló új igazgatóság. (Amely a portál felvásárlása után néhány perccel már fel is állt, olyan „független” személyekből, mint Simicska ügyvédje Nagy Ajtony Csaba, aki nem mellesleg az unkaöccse is egyben; Spéder (ex-tulajdonos) egykori jogásza Bodolai László; és Kereszty Gábor, aki még a régi, libsi tv2 vezérigazgatója volt… Szóval gyorsan ment a váltás!)

Másnap élő közvetítéssel jelentkezik Bella Levente Vona kampánybeszédéről… A többi pedig marad úgy, ahogy van. Kormány kritika, stadion számláló, fideszes feleségek anyagi helyzetének feltárása, underground kultúra, libsi szellemiség, Putyint fikázó és Merkelt dicsőítő külpolitika, egy kis történelmi okoskodás és töménytelen csöcskontent…

Valóság lesz mindez, mert Simicska mégis élt a többször letagadott opciós jogával és bekebelezte az indexet is. Így a bevallottan Jobbik szimpatizáns Lajosnak most már nemcsak tévéje, rádiója, napilapja, hanem internetes portálja is van. Vagy ahogy ]]>mínuszos hírben]]> megjelent az index kultúra (!) rovatában: „A Magyarország egyik leglátogatottabb, vezető internetes portálját, az Index.hu-t kiadó Index.hu Zrt. 100%-os tulajdoni hányada 2017. április 20-án Alapítványi tulajdonba került, miután a Magyar Nemzetben és a HírTv-ben is érdekeltséggel bíró Pro-Ráta Holding Zrt. a 2014 februárjában kötött megállapodása alapján opciós jogát érvényesítette, majd az így szerzett tulajdonát a „Magyar Fejlődésért Alapítványra” ruházta át.”

Miközben az index folyamatosan aggódik a sajtószabadságért a „kormánypropaganda” elviselhetetlen terjedése miatt… Apropó: sajtószabadság… Dudás Gergely marad? Ugye nem zavarnak el mindenkit? Mert az lenne ám a sajtószabadság vége! Csak éppen a mi jó Lajosunk rombolná le a „független újságírás” utolsó bástyáját, nem Orbán.

Nagy kérdés, hogy mit szólnak ehhez az index munkatársai? Ugyan az alapítók, a „nagy régi generációból” lassan már senki sincs a szerkesztőségben, Új Péter és barátai a 444.hu-t, Gerényi a mandinert tolja, de azért mégis… Az „új generációs indexesek” is emlékeznek még a jobbikosok között elterjedt zsindexezésre, amely az index zsidó hátterét volt hivatott „leleplezni” jobbikos körökben… Ez is megbocsátható? Ez is elsimítható? Van az a pénz?

És nagy kérdés, hogy ha az Index valóban elkezdi tolni a Jobbik szekerét – és a G-nap, illetve a nagy- és a kis-Simicska bevallott jobbik szimpátiája, illetve a Magyar Nemzet-HírTV-Lánchíd Rádió szenthármasság utóbbi évi szellemisége alapján erre mérget vehetünk –, akkor mit fog ehhez szólni a kurucinfó és a kurucinfó népe? Lesz még zsindexezés, vagy ezek után már belefér a finnyás szalon-náci ízlésvilágba az index szellemisége?

Egy azonban biztos: ha a Simicska médiabirodalma ezidáig alkalmasnak bizonyult arra, hogy áthangolja a Jobbikról alkotott közvélekedést, akkor az index tökéletesen jó lesz arra, hogy a Jobbikot szalonképessé tegye a libsi szubkultúrában is… És akkor tényleg egyenként lesznek kibelezve a paparazzók, és levágják majd milliméterről milliméterre mindenki faszát… Legalábbis egy jó kis indexes gifben.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (2) Tv fotel (65) Gasztronómia (538) Mozi világ (440) Vetítő (37) Sport (727) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (185) Belföld (4) Jobbegyenes (1386) Politika (1570) Életmód (1) Autómánia (61) Kultúra (3) Mondom a magamét (3004) Tereb (125) Irodalmi kávéház (442) Gazdaság (592) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1285) Flag gondolja (32) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>