Ma 2020 szeptember 30. Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.
endoftheworld-660x330.jpg

Mikor a liberók keresztények lesznek…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
És akkor felbontatik a hét pecsét, eljő az apokalipszis négy lovasa, gyermek a szülei, testvér a testvére ellen fordul, de mindezt megelőzően a liberálisok a keresztényi szeretetre hivatkoznak… A világvége jelei. Kicsit kibővítve alább.

Már az is igazán hajmeresztő volt, amikor az államalapítás ünnepén a Liberálisok (ez a párt rövidítése – ezért a nagybetű!) arra emlékeztettek, hogy 896-ban a magyarok is bevándorlókként leltek új hazára. Azaz migráncsok vagyunk mi, magyarok is. Je suis migrant! De Fodor Gábor egyszemélyes pártja tovább borzolta a kedélyeket, mikor arra is felhívta a figyelmet, hogy:

“Magyarország nem is olyan régen (sic! – szerk.) még egy nyitott, befogadó, toleráns ország volt. Hiszünk abban, hogy a magyarok többsége ma is egy ilyen országban szeretne élni. Nemcsak a liberális meggyőződés, hanem a demokratikus elkötelezettség, a keresztény értékrend és az emberség szabálya is ezt diktálja sokunknak. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy ne zárjuk le kapuinkat azok előtt, akik egy jobb élet reményében érkeznek hazánkba.”

Megdöbbentő, de el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a Magyar Liberális Párt a keresztény értékekre hivatkozva érvel, mikor arra kéri a szavazóit szimpatizánsait valakiket, hogy az október másodikai népszavazáson az IGEN-re adják le a voksukat.

Lehet röhögni, de az érem másik oldala viszont az, hogy egyedül ők mernek ellenzékiként viselkedni, csak nekik, illetve neki van töke hozzá. Jó, mondjuk sok vesztenivalója nincs… Mert mit is mond a többi ellenzéki párt? Gyurcsány bojkottál, és árulkodik a tancsinéninek, hogy ő volt az első jelentkező; a szocik is, de szerintük a “bojkottot mégsem lehet bojkottnak nevezni”, így ők inkább “távol maradnak”, vagy “nem vesznek részt”. A PM – Gandhi után szabadon – erőszakmentes tüncire készül;  az Együtt ki a faszt érdekel, hogy mit mond; a Jobbik pedig nagy nehezen, de végül is arra kéri a szimpatizánsait, hogy menjenek el és mondjanak NEM-et a kötelező kvótákra, bár ha érvénytelen lesz az egész, akkor Orbán monnyon le! Nos, ezek után üde színfoltnak tűnik a Liberálisok felvetése. Igazi kuriózum.

Fodor Gábor valamit tud. Sejti, hogy a világvége még messze van, de a referendum esetében muszáj A-t, vagy B-t mondani. Mert ezt érti a szavazó. Meg különben is, mi lesz az egész népszavazási cirkusz után? Gyurcsány és a szocik összekapnak majd azon, hogy kire szavazott volna az a 3-4 millió ember, aki nem ment el és aki ott sem volt – a balos elemzők meg majd hümmögnek egyet, a nép pedig röhöghet megint egy jót a baloldalon. De a Jobbiknak is nehéz dolga lesz értelmezni a helyzetet október másodika után, kivéve, ha érvénytelen lesz, mert akkor elmondhatják majd, hogy ők időben szóltak, miszerint ezt meg lehet csinálni a parlamentben is.

De mindezek után megjósolható, hogy ha a világvége érdeklődés hiányában el is marad, ebből az egészből a Liberálisok jöhetnek ki a legsikeresebben az ellenzékiek közül. Hisz Fodor Gábor elmondhatja majd, hogy az IGEN-re szavazók bizony az ő szavazói, ugyanis senki más nem kampányolt ezért. Kivéve persze a migszolt vagy azt a néhány migránssimogató civilszervezetet, de rájuk csak az figyel, akinek éppen kenyeret kennek. Azoknak meg nincs szavazati joguk.

Tehát van értelme FodorGabiék tervének. Van, hisz ha kettőnél több szavazatot adnak is le az IGEN-re október másodikán (és erre azért van esély), ők már akkor is túlszárnyalnak minden közvélemény-kutatási kimutatást. Csak az nem fér továbbra sem a fejünkbe, hogy mindehhez miért kellett a keresztényi értékekre hivatkozniuk… Ijesztgetve ezzel a világvégétől rettegő igazi keresztényeket.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Tv fotel (65) Heti lámpás (243) Autómánia (61) Sport (729) Irodalmi kávéház (490) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Mozaik (83) Jobbegyenes (1857) Mondom a magamét (4820) Egészség (50) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Gazdaság (652) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Életmód (1) Nagyvilág (1452) Kultúra (6) Mozi világ (440) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>