Ma 2023 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
sorosgeci.jpg

Miért szégyen az, ha Soros ügynöke vagy?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez a kérdés motoszkál ma a fejünkben. Hogy milyen megfejtések vannak arra, hogy]]> ezek szerint Ujj Petiéknek kínos a nyilvánvaló]]>

A Manccsal együtt immár – cáfolhatatlanul – ők a magyar sajtó kis sorosista minyonjai. Tudjuk, a világromboló, new word orderes, torontói bilderberges-paplanos főgonosz emberei.


Ha a világ dolgait ugyanis egy film+-os thriller szinopszisára redukáljuk, akkor tényleg Soros az ügyeletes főgonosz. A reggelt a Planned Parenthoodtól beszerzett csecsemőturmixszal indítja, nehogy mestertervének végjátéka előtt elhalálozzon a természet gonosz tréfájaként, majd azon filózik, hogy miként építse meg a Hold sötét oldalán az emberiséget méregzöld színű buzisugárral kiirtó telepet. Illetve gondolkozott ezen, aztán rájött, a Hold sötét oldalára kurva drága bázist építeni, az emberiséget egyszerűbb elpusztítani a kortárs ötödik hadoszlop segítségével, azaz a minden országban jelenlévő hiszteroliberális idióták megvásárlásával és bevetésével.

Ők film+-os gyíkemberkommandó, amelyiknek élén ott figyel a kis szőrmók minyon, Ujj Peti, aki a Világpusztítás Hatalmas gépezetének kis hipszter láncszeme, a TASZ-szal, Schilling Árpival, Fischerivánkával és a Manccsal együtt.

Nekik kéne itt felbootolni az Ujj-világrendet (haha), de valahogy mintha akadozna a projekt, mivel csak valahogy nem akaródzik itt kitörni a jól bevált kis Majdan, és nem nagyon találják a megfelelő Hungarosanderst sem, akivel okkupájni lehetne meg romalájf medörözni. Hiába, a káoszhoz olyan kedves baller elnökpajti is kell, mint Gyuribá házinégere, a kis Barack, aki miután kisikálta a gazdi cipőjét reggel, készségesen asszisztál Amerikában a transzklotyós liberális vágyálom megvalósításához meg a kereszténybashinghez.

Itt a langyos Orbánisztánban akadozik a térerő, csak arra fussa, hogy olyan fostaligákkal borzolják a kedélyeket, mint a Kettős Mérce, a Mancs meg a 444, melyeket minden erőteljes facebookos rásegítés ellenére sem akar bekajolni az Y generáció. Inkább lesznek azok is jobbikosok meg semmilyenek, hogy a fene enné meg a belüket, de csak nem akarnak milliós tömegekben sírni a madarak és bálnák egyenlőségéért. Meg hogy minden plázában legyen egy bonsai-fa is a klotyók mellett, hogy a transzkutyák azt hugyozhassák le.

Manapság ezzel a dumával már csajozni sem olyan sikk, mint rég volt, a peckesen álló arab kukik árnyékában már nem menő a löttyedt metroszexuális hipszter stílus, az meg pláne, ha az idézőjeles férfiember a randi hatodik percében elsírja magát a létező egyenlőtlenségen egy kéregető láttán, és a csaj helyett inkább azt viszi haza. Kezd visszajönni a divatba az old school ciszheteró, és a csajok is inkább szeretnének klasszik mód elnyomva lenni, semhogy tömegesen zabálnák be Hermione Granger feminista bullshitjét.

Változik a világ, Gyuribá meg egyre jobban hajaz Palpatine-ra (kinézetben és az eredetire), és bár azért elég erősen tolja a New World Ordert, de valahogy ez a mindennapok rögvalójában már csak fonnyadt tátikásokkal való lagymatag fröccsözésekre elegendő, nincs benne akkora szufla, mint rég volt.

Egy minap megjelent tanulmány szerint például az Iszlám igencsak hódít nyugaton a „növekedési pályára állított szekularizáció” farvizein. A vallás nélkül felnőtt fiatalság körében egyre népszerűbb Mohamed tanítása, mert ott a férfiak férfiak, a nők meg nők lehetnek, még ha sokkal durvábban és primitívebben, mint az számunkra ideális és követendő volna. De ugye amiatt a Hermione hülyeségén norvégalapozó kis csírák már annyit sikoltoztak, tünciztek és petícióztak, hogy egy kabátlesegítés letöltendőt ér a fejlettnyugaton, a fagyi meg visszanyal, ha az európai férfiasság nem kellett, akkor jön a keleti, meg az a hierarchia, ahol a teve is magasabban van, mint a nő.

Ujj Peti „leleplezése” nem is akkora haditett, bár ha egyszer összejön a mi kis házioligarchánk egységfrontja Gyurcsánytól Vonáig, még lehet olyan kis zavarosban halászósdit játszani, ami igazából ezeknek a most pangó orgánumoknak az igazi terep. Ha tehát esetleg ez a Kettős Mércés csapat valami minisztériumban lesz független civil, akkor legalább tudni fogjuk, hogy csak a Valóságtól a Józan Észtől, meg a mi alapvető érdekeinktől függetlenek, mert egyébiránt felállnának a legmagasabb épületre, mint a Függetlenség Napjában az idióták, hátha őket találja el elsőként a buzisugár. Aztán lehetnek liberálisok egy liberális világban, ami kb. akkora élvezet, mint kommunistának lenni a Szovjetunióban, ugyanakkor kevésbé rakhatják magukra a laza lázadó arculatot, Ujj Petinek meg lehet a szakállát is le kell borotválnia, mert az minimum ciszheteró, de mindenképpen kultúra-kisajátítás.

A Monty Pyton tagjainak közéleti életútjával ezt úgy lehetne magyarázni, hogy az ember nem véletlenül érzi jobban magát liberálisként egy konzervatív világban, mint konzervatívként egy liberálisban. De – ezt már Ujj Petiéknek mondjuk – liberálisként egy liberálisban meg nemcsak szar, de még felesleges is.

És ezt ráadásul a gazdi is tudni fogja…

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Gazdaság (681) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Mozaik (83) Történelem (15) Egészség (50) Kultúra (6) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (263) Vetítő (30) Tereb (142) Jobbegyenes (2619) Nagyvilág (1306) Irodalmi kávéház (521) Politika (1581) Mondom a magamét (6833) Titkok és talányok (12) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (9) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>